Синът на легендарния британски мениджър сър Алекс Дъргюсън – Дарън

...
Синът на легендарния британски мениджър сър Алекс Дъргюсън – Дарън
Коментари Харесай

Синът на сър Алекс полудя: Застреляйте всички рефери!

Синът на именития английски управител сър Алекс Дъргюсън – Дарън прикани управлението на Футболната асоциация на Англия да „ разстреля “ всички рефери, които позволяват съществени неточности.

Дарън Фъргюсън безусловно побесня след края на дуела от Лига 1 на неговия Донкастър Роувърс против Плимут и изригна против рефера на мача Анди Хайнс. Според Фъргюсън, съдията е ощетил отбора му, откакто не отсъди дузпа в последната минута на срещата. В последна сметка мачът завърши при резултат 1:1.

Веднага след последния съдийски сигнал експертът нахлу на терена и изиска пояснение от рефера, което обаче не получи. На конференцията след дуела обаче, Фъргюсън не спести нищо на съдиите.

„ Това е най-очевадната дузпа, която в миналото ще видите! Няма какво даже да се мисли! Защитникът просто събори Анди Бътлър на земята. Страничният рефер видя обстановката, той гледаше тъкмо там “, разяснява Фъргюсън пред публицистите.

„ Това е най-чистата дузпа, която ще видите през целия сезон. Голът им пристигна от фаул, а след края на мача страничният рефер се смее на това. Мисля, че това е непоносимо. Реферите в лигата не са експерти, работят почасово, стандартите са ужасяващи, а физическата им подготовка е същински срам. Когато видят обстановките, те ще признаят, че това е чиста дузпа, бистър фаул “, продължи тирадата си той.

На въпрос какво може да направи той и Футболната асоциация по тези въпроси, Дарън Фъргюсън отговори: „ Какво мога да направя аз? Застреляйте ги, това може би е добра концепция! “

„ Знам, че би трябвало да си затворя устата и да покажа почитание, само че когато ти се смеят след края на мача и ти споделят „ в последна сметка моето решение е значимо “, мисля, че видяхме задоволително “, приключи ядосаният експерт.

Тимът на Дарън Фъргюсън заема 12-то място в третото равнище на британския футбол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР