Синът на Кристиано Роналдо не можел да повярва къде е

...
Синът на Кристиано Роналдо не можел да повярва къде е
Коментари Харесай

Кристиано младши не можел да повярва къде е живял баща му

Синът на Кристиано Роналдо не можел да повярва къде е живял татко му по време на юношеските си години в Лисабон. За това разкри самият нападател на Ювентус, който на 12-годишна възраст напуща родния си град Мадейра, с цел да заживее в португалската столица като състезател на локалния Спортинг.

“Нямаше самообладание да види къде съм израснал. Вече познаваше Мадейра и резиденцията Маркес де Помбал. Качи се с мен и там бяха същите хора, които живяха по това време. Ако би трябвало да съм почтен, разчувствах се, тъй като не чаках да видя същите тези хора и това малко ме трогна.

" We entered the room where I had stayed. My son turned to me and said: 'Papa. Did you live here?' He could not believe it. " https://t.co/pHEQc9YULW
— SPORTbible (@sportbible) August 20, 2019
Отидохме с Паишао (тамошния му съкварирант - б.р.) и Кристианиньо, като влязохме в стаята, къде живях. Синът ми се обърна и ме попита: “Тате, живял си тук?”. Не можеше да повярва. Мислиш си, че всичко в този живот е елементарно. Качеството на живот, къщите, колите, облеклата,… Мислиш си, че всичко това пада от небето. На това желая да науча сина си, както и когато навестявам учебни заведения. Опитвам се да му покажа, че единствено с гений това не се реализира. С работа и отдаденост имам вяра, че мога да реализира всичко това, което желая да направя”, съобщи Роналдо пред TVI.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР