Синът на Константин Димитров – Самоковеца - Косьо — младши

...
Синът на Константин Димитров – Самоковеца - Косьо — младши
Коментари Харесай

Синът на Самоковеца – тенис надежда

Синът на Константин Димитров – Самоковеца - Косьо — младши се трансформира в най-новата тенис вяра, научи HotArena.

От пет години момчето, което тази година ще стане на 15 тренира в клуба на сестри Малееви. Освен разпален състезател, Косьо — младши е и отличен възпитаник в учебно заведение.

по време на тренировките си е придружаван от майка си Ангелинка, а персоналните му треньори разкриват, че той е в действителност огромна вяра в тениса и след година – две ще стартира да взе участие и в интернационалните шампионати.

Със сигурност и на тях майка му ще бъде неразделно до него. Тенисът е един от най-скъпите спортове в света, само че Косьо — младши надали ще има проблем с това.

Той към този момент е притежател на част от имуществото на татко си Константин, което майка му прозорливо му трансферира, още преди години.

Според осведомени, момчето и майка му имат необятен апартамент против НДК, къща в Бояна, къща в Самоков, жилища в Лондон и десетки декари обработваема земя. Всичко това е трансферирано на младежа, като застраховка на майка му, че ще бъде обезпечен, в случай че нещо се случи с нея.

Ангелинка и Самоковеца се снабдяват с детето малко след гибелта на боса. Двамата от години се пробват да имат деца, само че без триумф. Вдовицата зачева при един от последните опити за ин витро оплождане.

Но връзките им към този момент са унищожени, а мъжът й не крие връзката си с Цеци Красимирова.

Косьо – младши изплаква в столичната частна клиника „ Св. Лазар ”, а роднините на татко му го виждат едвам когато става на 40 дни. С течение на времето Ангелина прави всевъзможни акробатики, с цел да успее да резервира най-малко част от наследството на сина си.

С днешна дата двамата с дребния й правоприемник са щастливи дружно, а към този момент тя няма мъж до себе си, написа „ България през днешния ден ”.


В ъпреки слуховете, че от дълго време е не запомнила брачна половинка си, Ангелина постоянно върви на гроба му в Самоков най-малко един път – два пъти в годината. Редовно го посещават и родителите на Самоковеца, които още не могат да преодолеят загубата му.

Трагедията се случва на 6 декември 2003 година, в Амстердам. Самоковеца е на отмора в любовницата си Цеци Красимирова, а двамата се разхождат без защита на площад „ Дам ” в града.

Това дава опция на килъра – Ервин Врекер да простреля Самоковеца с няколко патрона в главата. Мъжът умира на място, а Цеци е улучена от рикоширал патрон в челото.

Стрелецът съумява да избяга посредством сътрудник на холандската полиция, само че няколко дни по-късно е арестуван. Той е наказан на 15 години затвор за убийството, само че излиза предварително за положително държание.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР