Синът на кмета на Панагюрище Иван Белишки продължава да е

...
Синът на кмета на Панагюрище Иван Белишки продължава да е
Коментари Харесай

Полицаи извикаха линейка за Иван Белишки – повръщал и имал синини по главата

Синът на кмета на Панагюрище Иван Белишки продължава да е в дома си в София и не е отведен от полицията. На място има и екип на Спешна помощ, който е бил извикан малко след 16 ч. от Шесто районно полицейско ръководство.
Прочетете още
Задържането е станало на улица „ Нишава “ в София след сигнал от депутата от „ Възраждане “ Стоян Таслаков който е оповестил, че е бил заплашван с револвер от Иван Белишки. На адреса към момента има засилено полицейско наличие.

Медиците са реагирали и са помогнали на жена в нервна рецесия. По информация на bTV – става въпрос за майката на Иван Белишки.

Самият Белишки е със признаци повръщане и гадене, има синини по лицето. Затова медиците са решили, че откакто служителите на реда приключат със своите дейности, ще отведат Иван Белишки в болница, с цел да се откри цялостното му положение, преди той да бъде отведен в РПУ.

От партия „ Възраждане “ споделят, че това не е първата опасност отправена от Иван Белишки към техен народен представител, а той отправял такива закани редовно. Иван Белишки не за първи път попада в ареста.

Само преди няколко месеца той беше арестуван, откакто атакува двама служители на реда и им нанесе телесни повреди.

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР