Синът на Къци Вапцаров - Асен пише музика за филми,

...
Синът на Къци Вапцаров - Асен пише музика за филми,
Коментари Харесай

Звезден път: Синът на Къци Вапцаров стигна до Холивуд

Синът на Къци Вапцаров - Асен написа музика за филми, реклами и клипове. Скоро ще навърши 26, само че от 5 години насам гради кариера в Холивуд. Карал е стаж при един от най-известните композитори на кино музика Ханс Цимер, само че сбъднатите му фантазии напълно не стопират дотук, оповестява.

В България ми е мъчно да пребивавам с подобен прочут татко като моя . Изграждам се като един актьор, само че в чужбина е по-лесно. От дребен имах интерес към музиката. Баща ми е маняк на музикални принадлежности, а майка ми има хубав глас. Не сме музикално семейство, само че музиката е била постоянно към нас ”. Това показа пред камерата на „ Събуди се ” синът на Асен Вапцаров.
Той е кандидатствал в Бъркли, тъй като са му дали стипендия за писане на музика. „ В самото им учебно заведение има стратегии за кино музика. Винаги съм имал фикс идея по положителни филми, само че не се бях замислял, че музиката има резултат ”, сподели още синът на Къци Вапцаров.

Асен показа, че Ханц Цимер е страховит композитор на кино музика. „ Запознах се с него. Той е необикновен предприемач. В Холивуд върших готини планове, а като композитор приключих два кино лентата ”, сподели още Асен.

Синът на Къци Вапцаров признава, че се изисква доста работа под стрес, с цел да успееш в Холивуд .
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР