Синът на хазартния бос Васил Божков – Антон Божков, дойде

...
Синът на хазартния бос Васил Божков – Антон Божков, дойде
Коментари Харесай

Ива Софиянска в добро настроение с Антон Божков в спецсъда СНИМКИ

Синът на хазартния необут Васил Божков – Антон Божков, пристигна в съда. Заедно с него е и брачната половинка му Ива Софиянска – Божкова, съобщи novini.bg

Те влязоха в постройката на Специализирания апелативен съд дружно с юристите Ина Лулчева и Явор Хайтов. Всички отхвърлиха коментар

Апелативният съд заседава по делото против сина на Васил Божков и някогашната му сътрудничка Йоана Чолакова. Преди седмица, магистратите пуснаха Антон Божков под парична гаранция от 1 млн. лева Съдът не съумя да открие задоволително доказателства, че той е взел участие в пране на пари под управлението на татко си.

Според обвиняването обаче Васил Божков и синът му - Антон имат обща компания, а капиталът й е от заеми, дадени от сдружения на Васил Божков.

За някогашната сътрудничка на хазартния необут Йоана Чолакова магистратите бяха безапелационни, че остава в ареста. Имало свидетелски показания, че точно тя била връзката сред Васил Божков и сводниците, както и сред него и иманярите. Решението на съда не предстои на обжалване.

Самият Васил Божков е с повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия.

Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР