Синът на Гунди - Андрей Аспарухов, публикува специално съобщение в

...
Синът на Гунди - Андрей Аспарухов, публикува специално съобщение в
Коментари Харесай

Синът на Гунди: За мен "Левски" е идея. А за вас?

Синът на Гунди - Андрей Аспарухов, разгласява особено известие в обществените мрежи по случай 106-ия рожден ден на клуба.

Наследникът на именития футболист показа, че за него " Левски " постоянно е било една концепция и от профила си прикани всички останали да си отговорят какво в действителност е " Левски " за тях, тъй като единствено по този начин ще бъде открит верният път за излизане от рецесията.

" В навечерието на 106-тата годишнина се попитах, какво е " Левски " за мен?

Отговорът се оказа не толкоз елементарен. Все отново от всичките изречения се открои една -
" Левски " е концепция!

Наистина, какъв брой просто казано - Идея....

Думите са на Рихард Езра, един от многото интелектуалци, видяли в " Левски " освен това от клуб.

През тези 106 години никой не се интересуваше, дали името е заменено, или триумфите не са предстоящите. Победите и загубите са мерило за елементарните тимове. Нашият не е елементарен, тъй като е кръстен на " Апостола ", и това някак си задължава. Нашата аудитория през годините е посочила, че да гледаш мач на " Левски " е привилегия, и даже да падаш с 6:1 на " Герена ", да имаш сили да извикаш " Ама Патрата какъв им го заби "!

У нас няма други тимове, основани в градинка от въодушевени момчета, които да имат фенове във всяко кътче на България! Това е признанието, което в следващите сложни времена би трябвало да помним и да пазим!

Признание, за което са съдействали плеяди от гении със сини фланелки.
Най-трудно се оказва сегашното. Разединени и несигурни, само че въпреки всичко с общата обич - " Левски "!

Надявам се в навечерието на годишнината всеки да отдели минута, и да си зададе същия въпрос: Какво е " Левски " за мен? Отговорът ще ни помогне да намерим правилния път, и да излезем от тези тежки времена.

Всъщност по този начин, както го вършим 106 години....

Честит празник! ", написа Андрей Аспарухов.



Очертава се един много по-различен рожден ден за " сините ". Клубът е на ръба на банкрут, собствеността е неразбираема, а почитателите се надяват Васил Божков в действителност да джироса акциите на Наско Сираков, както даде обещание посредством известие във " Facebook " през вчерашния ден.
Божков: Сираков ще получи акциите на " Левски " при негово единодушие Анкетата на предприемача завърши
86,6% от акциите на " сините " сега се намират на стадион " Георги Аспарухов ", откакто бяха джиросани на Бойко Борисов от притежателя им в последната година - Георги Попов, който е доближен до Божков. Премиерът отхвърли да ги одобри, а обвиненият предприемач пусна анкета в обществените мрежи за бъдещия притежател.

Финансовата рецесия в " Левски " настъпи след измененията в Закона за хазарта през януари. Те засегнаха главния спонсор на клуба - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на Божков. Оттогава " сините " се устоят от дарения и продажба на билети, абонаментни карти и продукти.
Папазов: Ако съберем 1,5 млн. лв., парите на Пеевски може да отидат за болница "Нито за миг не съм се чувствал използван ", съобщи баскетболният треньор
Футболистите не са получили всичките си заплати и могат да разтрогнат договорите си когато и да е. Засега сходни индикации няма.

В тази обстановка, посредством отворено писмо в медиите, почитателите на " Левски " желаеха подпомагане от Бойко Борисов за анулация на запорите върху сметките, по които Божков спонсорира клуба. Ако това е невероятно, те желаеха безлихвен заем за " Левски ". От своя страна Борисов съобщи, че страната би помогнала финансово на " сините ", само че единствено при промяна на собствеността. Министърът на финансите Владислав Горанов разяснява, че на този стадий сходна опция не съществува.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР