Синът на големия актьор Апостол Карамитев - режисьорът Момчил Апостолов

...
Синът на големия актьор Апостол Карамитев - режисьорът Момчил Апостолов
Коментари Харесай

Синът на Апостол Карамитев събира пари за болната си съпруга

Синът на огромния артист Апостол Карамитев - режисьорът Момчил Апостолов Карамитев, е в Китай, където е отвел на лекуване болната си брачна половинка Габриела. Близка на фамилната двойка - българката Рамона Димчева, която живее в Съединени американски щати, споделя, че откакто в България се разчуло, че Момчил търси средства за лекуването на Габриела, българи почнали да пращат пари.

Когато схванала това, Габриела, която е италианка, се разплакала и споделила: " Благодаря, България! Аз съм италианка, а първи ми оказват помощ българите! ", споделя dir.bg.

" Благодаря на всички българи! Всяко пени е от голяма важност! ", написа във фейсбук профила си Момчил Карамитев.

" Благодарности! Чувал съм да споделят, че българите не си оказваме помощ. Не е правилно! Всички постъпили дарения са от БЪЛГАРИ! ", споделя още той в един от постовете си.

Той е режисьор, а Габриела - фешън дизайнер.

Жената е диагностицирана с рак и има потребност от средства, с цел да продължи лекуването й. Лекарите били единомислещи, че не би могла да издържи на интервенция.

" Ние заминахме за Гуанджоу, Китай, с цел да потърсим здравно лекуване в болница " Фуда ", която ни беше предложена от другар, бил на лекуване там ", написа Момчил в уеб страницата за дарения gofundme.com.

До момента са събрани 1300 $, задачата на акцията, която е стартирала на 12 май, е да събере 30 000 $.

Снимки: gofundme.com

" Габриела се подлага на химиотерапия, имунотерапия и фотодинамична терапия.

Съпругата ми е работлив човек. Тя е фешън дизайнер повече от 20 години. Завършила е Моден дизайн в Рим, Италия. Първо работи като фешън дизайнер в страната си, а по-късно стартира да работи с мен във кино и театрални продукции. Специализира в лицей " Санта Моника " в Калифорния. Габриела комбинира многочислените си гении с филантропия за децата. По подигравка на ориста в този момент тя се нуждае от помощ, тъй като болният човек е беззащитен като дете - оставен единствено в ръцете на Бог. Габриела е популярен човек, с прелестно възприятие за комизъм, само че силите й от ден на ден отслабват ", споделя още режисьорът.

Габриела Снимки: gofundme.com

Момчил Карамитев дружно с татко си Апостол Карамитев. Снимка: Facebook

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР