Синът на футболната суперзведа Дейвид Бекъм - Ромео е истински

...
Синът на футболната суперзведа Дейвид Бекъм - Ромео е истински
Коментари Харесай

Бекъм-младши е истински фен на тенис турнира Sofia Open

 Фернандо Вердаско: Чух невероятни неща за българската аудитория
Синът на футболната суперзведа Дейвид Бекъм - Ромео е същински почитател на тенис шампионата от сериите ATP 250 - Sofia Open. Той следи всички вести за конкуренцията в българската столица.

Нещо повече - Ромео харесва всяка нова обява в формалния профил на шампионата в Инстаграм soffiaopentennis. Синът на Дейвид Бекъм постоянно е измежду първите, харесали информациите от Sofia Open.

Ромео явно се радва и на оповестените досега огромни имена от международния тенис, които ще играят в София през февруари 2019 година, както и на изпращаните от тях видеопослания към българските почитатели.

Носителят на три трофеи от " Големият шлем " Стан Вавринка афишира във видеопослание към българските почитатели, че се завръща в София през февруари 2019 година. Сред харесалите обявата на Sofia Open в Инстаграм е Ромео Бекъм.

Той е разпален по тениса, като тренира крепко и се готви за тенис кариера. Ромео е и измежду най-известните последователи на българската звезда Григор Димитров, само че макар че хасковлията отхвърля да играе в шампионата в София, звездният почитател на тениса продължава да се интересува от всички вести, свързани с него.



Имащият 1,8 млн. почитатели в Инстаграм наследник на Дейвид Бекъм не крие, че е огромен почитател на Григор, а в обществените медии следва съвсем всички международни тенис звезди.

През 2017 година Ромео сбъдна една от фантазиите си, тренирайки с Димитров преди " Уимбълдън ". През септември 2018-а вторият по възраст наследник на Дейвид Бекъм разгласява и кадър по какъв начин закусва с Димитров по време на лагер на българския тенисист.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР