Синът на футболната легенда Димитър Якимов, който носи и неговото

...
Синът на футболната легенда Димитър Якимов, който носи и неговото
Коментари Харесай

Починал е синът на легендата Димитър Якимов

Синът на футболната легенда Димитър Якимов, който носи и неговото име, е умрял в сряда на обед в болница в Айова, оповестява уеб сайтът bg-voice.com.

42-годишният Димитър е умрял вследствие на сърдечен проблем, само че фамилията му подозира лекарска неточност.

На Коледа той отишъл до незабавното поделение, откакто мъчно си поемал въздух, споделя майка му Антоанета Пенева. Той бил признат в болница " Мърси " в Дебюк, Айова, където живее фамилията.

" Когато го оставихме, той ходеше, говореше. На идната заран, когато отидох да го видя, синът ми беше оплетен с тръби и в кома ", споделя опечалената майка. Няколко дни по-късно доктор, който и преди е лекувал Димитър, се върнал от пътешестване и когато видял положението на мъжа, незабавно наредил да бъде трансфериран в болничното заведение в по-големия град Айова Сити.

Там лекарите споделят, че органите на Димитър били " стопени " и в сряда вземат решение да изключат животоподдържащите системи. Десетина минути по-късно той умрял. Майката и доведеният татко на Димитър обаче са уверени, че гибелта е вследствие на лекарска неточност и по тази причина са поръчали аутопсия и наели адвокат
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР