Синът на Фики Стораро и Гюлджан стана на 6 години.

...
Синът на Фики Стораро и Гюлджан стана на 6 години.
Коментари Харесай

Хубава работа, ама... Фики и Гюлджан продъниха София с маанета, заради сина си!

Синът на Фики Стораро и Гюлджан стана на 6 години. Да е крепко и да е щастливо детето, само че родителите му счетоха за належащо да подлудят цяла София. Партито, което подвигнаха, бе в огромен ресторант в центъра, който безусловно беше взривяван часове наред от гневна, но гневна чалга.

То зурни, то маанета, то гьобеци... Както се споделя - хубава работа, но... Повечето от гостите сигурно са останали удовлетворени, тъй като са от родата на Фики, Тони Стораро, Софи Маринова, Роксана, Азис, които в никакъв случай не са крили ромския си генезис.

Виж, на други, като Десислава примерно, евентуално им е пристигнало в повечко цялата тази мазна дисхармония. Самият рожденик беше принуден да се изтипоса по средата на дансинга и да чупи ханш, до момента в който Софчето вие на микрофона. Разбира се, тя не изпя златните си шлагери, а множеството от частите бяха на турски, съобразени с желанията на гостите.

А измежду тях, измежду гостите, бяха още Есил Дюран с мъжа си, гореизброените и още няколко треторазрядни певачи, плюс една камара персонални другари и родственици на семейство Стораро, несъмнено.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Фики Стораро Софи Маринова Гюлджан Фики Стораро и Гюлджан Азис Роксана Тони Стораро Десислава Есил Дюран
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР