Синът на фаталната Катя Лерца, която уби преди няколко години

...
Синът на фаталната Катя Лерца, която уби преди няколко години
Коментари Харесай

Синът на Катя Лерца и съучастниците му, отвлекли и ограбили пловдивчанин, с чудовищна гавра към жертвата

Синът на съдбовната Катя Лерца, която умъртви преди няколко години служител на реда при злополука в Пловдив, е работил в съучастничество с татко си, научи БЛИЦ от свои източници.

22-годишното отроче на Лерца Костадин Костадинов е наследник на различен, забъркан в сандалния случай за обир и похищение.

Това е 44-годишният Борис Кастадинов от пловдивското село Неделево. По-възрастният мъж е един от някогашните съпрузи на Катя Лерца и е престъпно проявен. Той също е бил измежду задържаните, само че по-късно освободен.

Освен младият Костадин Костадинов, през днешния ден в съда с белезници бяха докарани и 32-годишният Йордан Арабалиев, 33-годишният Стефан Харизанов, също престъпно проявен и осъждан, както и Илиян Смиленов. Въпреки пледоарията на юристите, че въпросът е противоречив, че жертвата Костадин Ч. самичък се е качил в колата и екшънът не бил толкоз нечовечен, колкото се разказва по медиите, групата, обвивена в обир и похищение, остава в ареста.

БЛИЦ напомня, че четиримата са привлечени към наказателна отговорност за това, че на 19 септември 2020 година в Пловдив и по пътя за хижа Студенец, са отвлекли Костадин Ч. и са му лишили движимости с желание незаконно да ги присвоят, като за това са използвали мощ и захлахи. Четиримата, които познавали жертвата, го взели от вкъщи му, пили и яли на ранчо, покрай Пловдив, след това се скарали поради резачка и 200 лв., която Костадин Ч. предеи време бил откраднал от някогашния мъж на Катя Лерца.

Тогава почнала гаврата. Закарали го покрай хижа "Здравец ", съблекли го гол, единият от групата уринирал върху него, подканвали го да им прави фелацио, даже с тази цел наврели предмет в устата му. След като го и били, го качили в багажника и го захвърлили до дома му. Гаврата е траяла 4 часа.

Съдът одобри, че от събраните досега доказателства е налице обосновано съмнение всеки от четиримата да е направил закононарушенията, за които е притеглен като обвинен.

Според съда при мярка, друга от задържане под стража, няма заплаха четиримата обвинени да се укрият, само че съществува заплаха да извършат закононарушение.
Определението не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд Пловдив на 1 октомври.

БЛИЦ напомня също, че скандалната Катя Лерца умъртви в Пловдив преди няколко години пътния служител на реда Йордан Палазов. Въпреки, че й бе отнета книжката, на два пъти тя бе залавяна зад кормилото.

Не се извини на вдовицата и двете дребни сирачета за ужаса, който сътвори. Цялата страна се възмути от надменното й държание в съда, където тя призна фактическите условия по делото, само че не призна виновност. Днес Лерца е в пандиза, а синът й Костадин сподели, че самичък се грижи за баба си и за помалкото си братче.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР