Синът на Джулиана Гани стана на шест месеца и реалити

...
Синът на Джулиана Гани стана на шест месеца и реалити
Коментари Харесай

Трюфели с течно злато за сина на Джулиана Гани

Синът на Джулиана Гани стана на шест месеца и реалити звездата означи събитието с шармантно празненство в Пловдив. А вместо с половин торта, както нормално родителите избират по подобен мотив, Джулка и Илиян почерпиха гостите с четириетажен шедьовър! Темата на цялото празненство беше слончето Дъмбо, тъй като е един от обичаните герои на дребния Давид.


Огромната торта беше с шоколадов усет. За сладката маса пък бяха приготвили красиви мъфини, френски макарони, меденки и кейк попс. Пловдивската организация отговаряше и за обилната декорация в дома на Джулиана.



В цветовете на балоните, несъмнено, преобладаваше златното, което се трансформира в запазена марка на моделката. „ По-златни “ безусловно бяха само подаръците за всеки един от гостите. Джулиана беше избрала специфични кошнички с трюфел, декорирани с течно злато.



Давид се роди тъкмо преди половин година – на 31 декември, само че към този момент догонва по популярност именитата си майка. Синеокият бебок краси билбордове из цяла България, виждаме го постоянно по малкия екран в реклами, взе участие в десетки фотосесии за родни марки, а неотдавна беше разгласен от медиите за фешън икона.


Като същински трендсетър от дребен, Давид смени няколко тоалета за празненството си. Известната му майка беше с дребна черна рокля. „ Благодарим на всички, които почетоха празника ни. Дойдоха доста наши близки другари. Затрупаха ни с бутикови облекла за Давид, доста играчки. И аз си харесах нещо от тях - една доста забавна ретро въртележка, която се навива с ръчен механизъм “, удовлетворен е таткото Илиян.



Не е изненада, че специфичният ден за Давид стартира точно с посещаване при коафьор. За прическата му се погрижи известният коафьор Светослав Нейков. „ Въобще не плака, а се смя от самото начало. Той е постоянно ухилен и жизнеспособен. Смее се на докторите и дори, когато му поставят ваксини “, описа майка му. Със същото положително въодушевление порасналото момче останало до края на купона.



В Инстаграм и Facebook фотосите от стилното празненство получиха висока оценка. „ Ако за 6 месеца вършиме подобен ваучър, за първия рожден ден чакаме да поканите Бионсе “, разяснява дама и развесели младото семейство.

фотоси:pr
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР