Синът на Димитър Рачков, който играеше приемния син на сестра

...
Синът на Димитър Рачков, който играеше приемния син на сестра
Коментари Харесай

Синът на Рачков закъса в училище заради „Откраднат живот”

Синът на Димитър Рачков, който играеше приемния наследник на сестра Жекова в „ Откраднат живот”, няма да радва феновете в новия пети сезон. Малкият Митко с голямо предпочитание се снима в сапунката по покана на своя втори баща-продуцента Евтим Милошев, с който живее под един покрив от седем години. „ Извиках го в офиса и му предложих ролята, тъй като е доста артистичен. Той одобри и се оправи чудесно”, описа Милошев пред публицисти през днешния ден. Много му помогнала актрисата Марта Вачкова, която играе ролята на неговата приемна майка сестра Жекова.



Двамата се познават още преди да снимат дружно и отлично се сработиха, посочи Милошев. Условието да продължи в сериала, било Рачков-син да не скапва триумфа си в учебно заведение, само че за жалост, това се случило. Затова към този момент присъединяване му е стопирано и дребният актьор още веднъж заляга над учебниците.

Милошев живее със сценаристката на „ Откраднат живот” Христина, някогашна жена на Господаря на ефира Рачков. Двамата имат и общ наследник.
Петият сезон на „ Откраднат живот” стартира другата седмица и ще излъчва всички делнични дни, без понеделник от 20.00 часа в ефира на Нова телевизия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР