Синът на Диего Симеоне - Джовани, се превърна в герой

...
Синът на Диего Симеоне - Джовани, се превърна в герой
Коментари Харесай

ВИДЕО: Синът на Диего Симеоне завърши обрата от 0:3 до 4:3 с магия в края

Синът на Диего Симеоне - Джовани, се трансформира в воин за своя Верона в дуела против Венеция в Серия А. Той вкара за 3:3 и за 3:4 при триумфа на своя тим с 4:3 като посетител. Вторият гол на аржентинеца беше незабравим - от далечна отдалеченост и топката влезе, откакто се удари в скобата. Можете да го видите във видеото по-долу.
Иначе Верона губеше с 0:3 на полувремето, само че откри сили да се върне в мача и даже да вземе трите точки. Пиетро Чекарони откри за Венеция в 12`, в 19` Домен Чернигой повиши на 2:0, а класическото 3:0 оформи Тома Анри в 28`. Именно той обаче даде началото на обрата за Верона, когато в 52-ата минута си означи автогол.
В 62` реферът свири дузпа за гостите, а Пиетро Чекарони остави своя отбор с човек по-малко поради игра с ръка. Дузпата бе превърната в гол от Джанлука Капрари. В 67` Симеоне направи резултата 3:3 със страховит удар, а втория си гол синът на треньора на Атлетико (Мадрид) осъществя в 85`.
Трябва да се означи, че двете попадения против Венеция подредиха Джовани Симеоне на трето място при голмайсторите в Серия А. Той има 11 попадения на сметката си - единствено 2 по-малко от водачите Чиро Имобиле и Душан Влахович.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР