Синът на Диего Марадона - Диего Марадона-младши научи по най-неприятния

...
Синът на Диего Марадона - Диего Марадона-младши научи по най-неприятния
Коментари Харесай

Синът на Марадона също е в болница

Синът на Диего Марадона - Диего Марадона-младши научи по най-неприятния метод новината за гибелта на татко си. Той е схванал за това от публицист, който го е потърсил за коментар по тематиката. Още по-лошото е, че Марадона-младши сега също е в болница, защото е диагностициран с COVID-19.

" Диего Марадона-младши, неаполитанския наследник на Диего Марадона, сега е в интензивно поделение, борейки се с Коронавирус. За страдание прочут жълт хроникьор го е потърсил по телефона, за реакция и по този начин Диего-младши е научил, че е изгубил татко си. Оставете момчето намира ", написа известният италиански публицист Танкреди Палмери в Туитър.

Diego Maradona junior, neapolitan son of Diego Maradona, is currently in intensive care due to covid.

And unfortunately a famous yellow tv anchor looked for him on the phone to get his reaction, and this is how Diego jr learned that he lost his dad.

Leave the boy in ‘peace’
— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri)
Марадона-младши е противозаконен наследник на Дон Диего. Майка му е неаполитанката Кристина Синагра, с която Марадона има спекулация до момента в който носи екипа на. 34-годишният Диего също е футболист, само че в плажния футбол. Той също носи екипа на Наполи и оказа помощ на отбора да вдигне първата си купа в плажния футбол през 2009 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР