Синът на Дейвид и Виктория Бекъм вече си спечели име

...
Синът на Дейвид и Виктория Бекъм вече си спечели име
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм покори новия секссимвол в киното

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм към този момент си завоюва име на момче, което не се задържа дълго с една другарка. Според последните информации младежът се среща с новия секссимвол на киното Никола Пелц.

Снимки в обществените мрежи демонстрират, че двамата са повече от щастливи дружно. Според източник 20-годишният Бруклин към този момент даже се е срещнал със фамилията на своята дама. Репутацията на младия сластен наследник на семейство Бекъм наподобява ни минимум не тормози 24-годишната актриса.

Според жълтите издания те се срещат от няколко месеца.

Brooklyn Beckham dating Marvel star Nicola Peltz - the fourth woman in four monthshttps://t.co/37KrzrLFFf pic.twitter.com/vcXD3Oq5dy
— GWP DIGITAL (@DigitalGwp) November 14, 2019
Красавицата е известна с ролята си в “Трансформърс: Ера на изтребление”. Русокосата хубавица съумя да впечатли почитателите на поредицата, откакто наследи удивителните Меган Фокс и Роузи Хънтингтън Уайтли.

Звездата на „ Марвел” е родена през 1995 година Ню Йорк, само че майка й е с немско родословие. Късметът на чаровницата се усмихва, когато я вижда М. Найт Шаямалан и тя получава първата си по-голяма роля – в “Последният заповедник на въздуха”. Преди време тя се срещаше с Ануар Хадид – брат на топ моделите Джиджи и Бела Хадид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР