Синът на ДесиСлава Майки стана на 19 години, но за

...
Синът на ДесиСлава Майки стана на 19 години, но за
Коментари Харесай

Защо Преслава честити първа на ДесиСлава?

Синът на ДесиСлава Майки стана на 19 години, само че за разлика от предходния му гръмък рожден ден, на който родителката му дор пя, в този момент младият мъж купоняса на морето надалеч от мама . Затова тя му честити в обществените мрежи. "Честит празник на моето прелестно момче! Много благополучие и шанс.. Бъди Господар на фантазиите си, постигай всичко с лекост в живота.. Бъди заобиколен от доста същински другари.. доста обичан и обичащ!!

Попътен вятър!!!Обичам те мноооого!!!! ", написа певицата, която има и още един син-Борис.. Веднага след нейното благопожелание заваляха и стотици други от сътрудници на Деси. Сред тях бяха Преслава, Галена, Рени, Нелина, Тони Дачева, Малина и други. На почитателите направи усещане, че първа с честитка де разписа Преслава, която преди дни бе упрекната, че не показала угриженост към болната от корона Галена.

Тогава младата майка изясни, че персонално е говорила по телефон с колежката си, вместо да написа в обществените мрежи. В случая с ДесиСлава обаче очевидно е решила да се застрахова и първа пожела да е жив и здрав рожденика
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР