Синът на Деси Радева от първия й брак с депутата

...
Синът на Деси Радева от първия й брак с депутата
Коментари Харесай

Синът на Деси Радева звезда в Америка! Страхил стана спортист на годината в Щатите

Синът на Деси Радева от първия й брак с депутата от Българска социалистическа партия Георги Свиленски заобикаля светлините на прожекторите у нас, разбра HotArena.

Не по този начин обаче стоят нещата в Америка, където Страхил е студент от 2016 година Оказва се, че единственият правоприемник на първата дама е същинска звезда в Щатите, а славата си натрупал с помощта на спортните си триумфи в региона на волейбола.

Наскоро Страхил бил определен от умело жури за състезател на годината. Призът се присъжда от управлението на неговия университет „ Маунт Мърси “. Който се намира в щата Айова, писа „ Ретро “.

Почетният стъклен плакет му бил връчен от значими за вуза персони на гала, на която родителите му не участвали. Най-вероятно двамата ще се причислят към него на дипломирането му следващата година.

Освен че е един от волейболните асове на университетския тим „ Мустангс “, доведеният наследник на президента Румен Радев имал добър триумф и по останалите предмети. Именно поради хубавите си оценки той бил измежду студентите, които получавали цялостна стипендия за образованието си, с помощта на което освободил от разноски майка си и татко си. Стойността им варира сред 14 и 15 хиляди $ годишно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР