Синът на депутата Лъчезар Иванов е задържан за 24 часа

...
Синът на депутата Лъчезар Иванов е задържан за 24 часа
Коментари Харесай

Синът на депутата Лъчезар Иванов също е задържан заради катастрофата, в която загина Милен Цветков

Синът на депутата Лъчезар Иванов е арестуван за 24 часа по отношение на вчерашната злополука, в която почина журналистът Милен Цветков, оповестиха от следствието. По-рано през днешния ден стана ясно, че с изключение на водачът – 22-годишният Кристиан Николов, в ареста е арестувана и майка му, чиято компания е притежател на джипа.
Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов самичък заяви за „ 24 часа “, че синът му е бил третият пасажер в джипа, врязал се в автомобила на журналиста. Той е избягал от местопроизшествието, само че през днешния ден самичък се явил в полицията. „ Свързвам се с „ 24 часа “, с цел да оповестя, че третият пасажер в автомобила, блъснал Милен Цветков е моят наследник от първия ми брак. За това бях известен от органите на реда, които се свързаха с мен, с цел да ме осведомят, че е издирен и разпитан по случая “, заяви националният представител.
„ За да спра всевъзможни спекулации сервирам съболезнования на околните и фамилията на Милен Цветков и декларирам, че нямам никакви планове да оказвам напън – ще спомагам, доколкото ми е допустимо, цялата истина за случая да бъде изяснена. Длъжен съм да оповестя пред обществото, което ще побърза да ме осъди, че не подкрепям връзки със сина ми от 12 години. По време на развода направих три опита да получа родителските права над него, само че съдът ги присъди на майка му. Последният ни диалог беше преди 3 години, когато ме осведоми, че не живее в България. Винаги съм помагал на сина си, който ме е търсил. Този път като родител, в случай че ме потърси, ще го съветвам да спомага и да понесе своята виновност, в случай че има такава. Още един път сервирам съболезнования и апелирам медиите за схващане към мен и новото ми семейство “, написа още Лъчезар Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР