Синът на депутата Лъчезар Иванов е задържан за 24 часа

Синът на депутата Лъчезар Иванов е задържан за 24 часа ...

Синът на депутата Лъчезар Иванов също е задържан заради вчерашната катастрофа, в която загина Милен Цветков.

Синът на депутата Лъчезар Иванов е задържан за 24 часа във връзка с вчерашната катастрофа, в която загина журналистът Милен Цветков, съобщиха от разследването. По-рано днес стана ясно, че освен шофьорът – 22-годишният Кристиан Николов, в ареста е задържана и майка му, чиято фирма е собственик на джипа.
Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов сам съобщи за „24 часа“, че синът му е бил третият пътник в джипа, врязал се в автомобила на журналиста. Той е избягал от местопроизшествието, но днес сам се явил в полицията. „Свързвам се с „24 часа“, за да съобщя, че третият пътник в автомобила, блъснал Милен Цветков е моят син от първия ми брак. За това бях уведомен от органите на реда, които се свързаха с мен, за да ме информират, че е издирен и разпитан по случая“, съобщи народният представител.
„За да спра всякакви спекулации поднасям съболезнования на близките и семейството на Милен Цветков и заявявам, че нямам никакви намерения да оказвам натиск – ще съдействам, доколкото ми е възможно, цялата истина за инцидента да бъде изяснена. Длъжен съм да съобщя пред обществото, което ще побърза да ме осъди, че не поддържам отношения със сина ми от 12 години. По време на развода направих три опита да получа родителските права над него, но съдът ги присъди на майка му. Последният ни разговор беше преди 3 години, когато ме информира, че не живее в България. Винаги съм помагал на сина си, когото ме е търсил. Този път като родител, ако ме потърси, ще го посъветвам да съдейства и да понесе своята вина, ако има такава. Още веднъж поднасям съболезнования и моля медиите за разбиране към мен и новото ми семейство“, пише още Лъчезар Иванов.

Източник: actualno.com