Синът на британската кралица Елизабет II - принц Андрю, критикуван

...
Синът на британската кралица Елизабет II - принц Андрю, критикуван
Коментари Харесай

Британският принц Андрю съжали за отношенията си с финансиста Епстийн

Синът на английската кралица Елизабет II - принц Андрю, подложен на критика от английската преса поради връзките си Джефри Епстийн, съобщи през днешния ден, че в никакъв случай не е виждал, нито е подозирал за осъществени полови похищения от страна на американския финансист. Епстийн беше арестуван за изнасилвания на малолетни и беше открит мъртъв в пандиза, съобщи Франс прес.

"В нито един миг през лимитираното време, което прекарах с него, не съм видял, не съм бил очевидец или не съм подозирал никакво сходно държание, което след това докара до неговия арест и до неговото наказание ", споделя принцът в изказване, публикувано от Бъкингамския замък.

Вторият наследник на Елизабет Втора отбрани дружбата си с Епстийн и добави, че е желал да обясни нещата, с цел да се избегнат нови спекулации по тематиката.

Принцът споделя, че се е срещнал с Епстийн през 1999 г и че по-късно го е виждал евентуално единствено един или два пъти на година. Принцът добавя, че е обитавал в някои от резиденциите на Епстийн и показва страдание, че се е виждал с него още веднъж през 2010 година, откакто той беше освободен от пандиза след излежаване на присъда за склоняване на девойки към проституция във Флорида.

Епстийн беше задържан и упрекнат още веднъж при започване на юли поради това, че е провел в продължение на години мрежа от десетки млади дами, които са били под негово въздействие и с които той е имал полови връзки в парцелите си, по-специално в Манхатън и във Флорида. Той беше открит мъртъв на 10 август в килията си в нюйоркския арест. Резултатите от аутопсията демонстрираха, че става дума за самоубийство посредством обесване.

"Неговото самоубийство остава доста въпроси без отговор ", декларира през днешния ден принц Андрю и показва състрадание към всички, които са били наранени от неговите дейности и държание.

"Това е един сложен интервал за всички забъркани хора и съм некадърен да схвана или да обясня стила на живот на Епстийн. Съжалявам за употребата на всяко човешко създание и не търпя, не вземам участие и не предизвиквам сходно държание ", добавя знатната личност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР