Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли Мадокс повдигна завесата

...
Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли Мадокс повдигна завесата
Коментари Харесай

Синът на Брад Пит проговори за скъсаните отношения с баща си

Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли Мадокс повдигна завесата за обтегнатите връзки с татко си.

18-годишният студент загатна артиста по време на едно от редките си изявленията, което даде пред колежа, в който учи, в Инчеон, Южна Корея, оповестява “In Touch”.

Мадокс и Брад са с съвсем изцяло прекратени взаимоотношения от 2016 година насам. Тогава стана прословутият случай на борда на частен аероплан, поради който Анджелина Джоли подаде молба за бракоразвод.

Мадокс, който е най-голямото от шестте деца на холивудската двойка, проговори по тематиката, откакто го попитаха дали татко му ще го посети в университета.

„ Не знам за такова нещо или какво се случва “, отговори той.

На въпроса дали връзките с татко му са завършили, студентът единствено повдигна плещи и сподели: „ Ами, каквото става, става “. Не изглеждал, обаче, обезпокоен от тематиката.

След това изясни по какъв начин привиква с учебно заведение и работи старателно, с цел да си усъвършенства корейския.

Мадокс е в Южна Корея от август, когато майка му го остави там. Очевидно Брад Пит не поддържа съвсем никакъв контакт с него. Според някои информации, той даже схванал къде ще учи синът му от медиите.

Двамата не си поддържат връзка от 2016 година, когато се спречкаха на борда на частен аероплан. Според информациите, артистът избухнал и блъснал момчето. Брад настойчиво отхвърля тези изказвания.

„ Мадокс в действителност към този момент не се вижда като наследник на Брад “, разкриват източници.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР