Синът на богат търговец на изкуство се самоуби, след като

...
Синът на богат търговец на изкуство се самоуби, след като
Коментари Харесай

Огромна трагедия: Внук на скандален милиардер се самоуби заради горещ модел СНИМКИ

Синът на богат търговец на изкуство се самоуби, откакто бе изоставен от приятелката си, която е моделка. Кай Шахтер Рич, на 21 години, излизаше с 20-годишната Лейди Лола Кричтън-Стюард - щерка на водача на "Формула 1 " Джони Дъмфрийс.

Двойката се наслаждавала на блестящия си живот. Те непрекъснато разгласиха фотоси от празненства и художествени изложения в Instagram. Според проверяващите младият мъж не е съумял да се оправи с раздялата с приятелката си. Тялото му е намерено в дома му в Северен Лондон.



Изследване удостоверява, че е смесил алкохол с опиати преди да се обеси.

Кай е наследник на известния нюйоркски търговец на изкуство Кенни Шахтер и артистката Илона Рич. Дядо му по майчина линия е Марк Рич, по-известен като "кралят на стоките " откакто основава мулти-милиарднате компания за рандеман на нефт, диаманти и метали - "Гленкор ".


Милиардерът Марк Рич умря на 26 юни 2013 година

Внукът му е учил в учебното заведение за изкуства в Лондон и е живял там и в Ню Йорк. Тялото му е било намерено на 11 март.

Неговият другар Джордан Викърс е отишъл до дома му откакто Лейди Лола не можела да се свърже с него цяло ден. Викърс се качил на прозореца на първия етаж, тъй като не съумял да се свърже с мобилния телефон на младия мъж.



Парамедиците пристигнали в 10:22 и оповестили смътта на Шехтер Рич. Полицията разкрила празна бутилка с уиски и канабис в дома му. В телефона му било намерено известие, с което Лейди Лола поставила завършек на взаимоотношенията им. Не се знае дали Кай е видял известието.



Няма оставени бележки. Токсикологичният разбор демонстрира, че Кай е бил пийнал, когато се е самоубил, само че не е бил неконтактен.

В тялото му има следи от екстази, кокаин и канабис, само че не това е довело до гибелта му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР