Синът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко е бил задържан

...
Синът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко е бил задържан
Коментари Харесай

Синът на Миню Стайков арестуван в брониран автомобил с въоръжени мъже

Синът на предприемача Миню Стайков – Стайко е бил арестуван нощес в София за разстройване на полицейска инспекция, съобщи Нова тв.

Арестът е станал при прекъсване на брониран автомобил за инспекция. Оказало се, че Стайко Стайков бил в него и пътувал дружно с въоръжени мъже, по информация от МР.

Пред органите на реда той обяснил, че е тръгнал на автостоп към Айтос и по този начин се озовал в джипа, само че отказал да даде документите си за инспекция.

По тази причина му е наложена мярка задържане под стража за 24 часа, която излежава в ареста на Четвърто РУП в столицата.

В началото на годината Стайко Стайков мистериозно се озова в " Пирогов ", потвърждавайки, че е бил похитен и пребит, откакто месеци наед преди този момент бе неопределеност и бе разгласен за търсене с бюлетина на Интерпол. Той също е притеглен като обвинен по делото, поради което татко му Миню Стайков е повече от година в ареста - за данъчни закононарушения , за присъединяване в проведена незаконна група, за контрабанда на цигари и пране на пари.

След престоя си в " Пирогов ", Стайко Стайков в последна сметка бе пуснат под домакински арест
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР