Синът на бившия собственик на Левски Тодор Батков - Тодор-младши,

...
Синът на бившия собственик на Левски Тодор Батков - Тодор-младши,
Коментари Харесай

Синът на Батков изригна: Абсолютна гавра с емблемата и името Левски!

Синът на някогашния притежател на Левски Тодор Батков - Тодор-младши, изрази мнението си за медийния спор сред спортния шеф на " сините " Павел Колев и футболния сътрудник Николай Жейнов. Последните двама влязоха в словесна престрелка в последните дни, обвързвана с проблема към намаляването на заплатите на футболистите по време на наложената изключителна пауза в тренировките и прекъсването на футбола поради епидемията от ковид.

Батков-младши отбрани позицията на Колев, като е безапелационен, че от управата на клуба изобщо не би трябвало да обръщат внимание на такива " обикновени провокации ". " ФК Левски е вяра, живот, философия, блян, обич... Този просташки спор - през обществени мрежи и спортни медии - обществено, сред върховен представител на клуба и футболен сътрудник - е безспорна подигравка с емблемата и името! Дай Боже, допустимо най-скоро Павел Колев да осъзнае, че Левски е той, а той е Левски. Защото не избяга, както множеството чакаха. Защото не остана за персонална полза, а за идеята. Тези неща се виждат и правят оценка. Несериозно е, даже обидно, да се обръща каквото и да е внимание на обикновени провокации, камо ли персонално.

Относно Николай Жейнов - възторженостти за насъбрания 20-годишен стаж - на свободния пазар! Предполагам, че първите 15 години опит са му коствали доста труд и пот - самичък се е борил против всички, никой не му е подал ръка... И бял самун поради Левски надали е ял, про-боно постоянно, нали е огромен левскар... ", написа Батков-младши в профила си във " Facebook ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР