Синът на бившия шеф на ДАИ-Враца Николай Аврамски – Мартин,

...
Синът на бившия шеф на ДАИ-Враца Николай Аврамски – Мартин,
Коментари Харесай

Страшен екшън със сина на бившия шеф на ДАИ-Враца СНИМКИ

Синът на някогашния началник на ДАИ-Враца Николай Аврамски – Мартин, катастрофира преди минути, оповестява BulNews.bg. Младежът бе затрит от „ Мерцедес “, минал на алено.

Инцидентът е станал на кръстовището на влизане в жилищен комплекс „ Дъбника “, до кафене „ The Face”. Мартин Аврамски карал образователна кола на фамилната автошкола „ Дани Кар “.

Той идвал откъм Комплекса и продължавал напряко. В този миг откъм Оряховско шосе идвал „ Мерцедес “ с врачанска регистрация, който продължавал в посока КАТ и натресъл образователния „ Опел “.

При конфликта е потърпевшо младо момиче. То е пътувало в „ Мерцедес “-а и се оплакало от болки в корема. Откарано е с кола за спешна помощ към врачанската болница за обзор.

И двамата водачи твърдяха, че са минали на зелен светофар. Изпратеният на мястото екип на полицията обаче изискал записите от охранителните камери в близкото кафене. От тях станало ясно, че отговорен за злополуката е водачът на „ Мерцедес “-а. Пробите за алкохол и на двамата участници в ПТП-то са негативни.

При жестокия удар колите са се завъртели и са препречили пътя към КАТ. Движението е затруднено, до момента в който униформените документират случая.
Бащата Николай Аврамски нашумя през декември предходната година, когато бе хванат да кара с 1.82 промила алкохол във Враца.

















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР