Синът на бившия колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, който живее в

...
Синът на бившия колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, който живее в
Коментари Харесай

Синът на Пабло Ескобар се оплака от съдебен произвол

Синът на някогашния колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, който живее в Аржентина от 1994 година, се показа за жертва на правосъдно гонене, откакто бе упрекнат в пране на пари, също като майка си.
Вдовицата и синът на наркобарона легенда Ескобар упрекнати за пране на пари
"Аз съм шокиран и ужасяващ, тъй като считам, че законът не се съблюдава ", съобщи в неделя пред в. "Ла насион " Хуан Сантос Марокин, както е новата еднаквост на сина на Пабло Ескобар Гавирия.
Преди месец 41-годишният Марокин и майка му Мария Исабел Сантос Кабайеро (с предходно име Виктория Хенао Валехос) бяха упрекнати в пране на пари от трафик на опиати от Нестор Барал - федерален арбитър в Морон, предградие в провинция Буенос Айрес. "Тази обстановка - сподели той, назовавам тормоз, правосъден и медиен, с нашите персонални данни като единствени доказателства ".
Вдовицата и синът на Пабло Ескобар бяха обвинени от аржентинското правораздаване, откакто американската организация за битка с опиатите ДЕА заяви през септември 2016 година, че има връзка с колумбийска незаконна организация. Според обвиняването синът на Пабло Ескобар е получил комисиона за ходатайство при покупко-продажби с недвижими парцели, когато колумбийския наркотрафикант Хосе Педрахита Себайос купува парцел в Пилар, в региона на Буенос Айрес.
Пабло Ескобар провежда и води наркокартела "Меделин ". Той е и един от най-богатите хора в света, съгласно сп. "Форбс ". Застрелян е през 1993 година при полицейска интервенция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР