Синът на бившия икономическия полицай Пламен Попстоянов – Георги, е

...
Синът на бившия икономическия полицай Пламен Попстоянов – Георги, е
Коментари Харесай

Стана ясно кой е шофьорът, откъснал крак на тийнейджър и ранил още двама при кървавия дрифт в Петрич

Синът на някогашния икономическия служител на реда Пламен Попстоянов – Георги, е водачът ранил трима младежи на тротоар в Петрич нощес, оповестява Struma.com.

Пламен Попстоянов напуснал системата, станал шеф на " Петричка праскова " и неин ликвидатор. Около името му и предприятието имаше огромни кавги, които стигнаха и до съда.



18-годишният юноша предизвикал кървавия случай в Петрич се е врязал в паметното заведение „ Катмите”, което е благосъстоятелност на брачна половинка на администратияния началник на Районна прокуратура Петрич Пиринка Костадинова, оповестява struma.bg.



Шофьорът, който имал брошура от 1 месец, е изтървал ръководството на автомобила и се забил в заведението, като помел чакащи под навеса му младежи.

Децата се прибирали от събор и чакали под навеса поради дъждовното време, когато са връхлетени от лекия автомобил.

Както БЛИЦ заяви, 17-годишно момче от Първомай е признато в реанимацията на петричката болница с откъснат крайник . 15-годишно момиче от Тополница също е признато в реанимацията на петричката болница с тежка контузия на крайници.

При случая е потърпевшо и 16 -годишно момиче от Първомай. Тя е прегледана в санданската болница с контузия в корема. Освободена е за домашно лекуване.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР