Синът на бившия аграрен министър Венци Върбанов като младеж учи

...
Синът на бившия аграрен министър Венци Върбанов като младеж учи
Коментари Харесай

Баян живее пак в Лондон

Синът на някогашния поземлен министър Венци Върбанов като юноша учи в Италианския колеж в София, след което се мести в Англия и приключва там междинното си обучение с интернационална тапия. После едвам 18-годишен е признат в най-престижната във Англия Академия по актьорско майсторство в Оксфорд след доста тежък изпит – за 20 места аплайват 20 000 души. Въпреки мощния си старт на Острова Даниел взема решение да се върне и да приключи висшето си обучение в България.

За да продължи в Англия, след тази първа година в Оксфорд се кандидатства още веднъж за тяхната академия, където освен конкуренцията е злокобна, само че и практиката е да се одобряват актьори на по-голяма възраст. Той съумява да сътвори много контакти в средите на Острова и откакто завършва с ученето си в НАТФИЗ при проф. Атанас Атанасов, още веднъж поема към Англия. Страната е притегателна за много български артисти, напомня Hotnews.bg.
Реклама
Синът на Антоний Генов Ангел умря единствено на 43 години в Англия през 2021 година, както носят слуховете, след запой. Петър от „ Фермата “ също се похвали, че има сътрудник в Лондон, който му търси функции. Любен Кънев, който гледахме в предходните сезони на сериала „ Ол инклузив “, също от години снима реклами във Англия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР