Синът на бившата вицепремиерка Зинаида Златанова — Камен се оказа

...
Синът на бившата вицепремиерка Зинаида Златанова — Камен се оказа
Коментари Харесай

Дъщерята на Радев играе със сина на вицепремиер

Синът на някогашната вицепремиерка Зинаида Златанова — Камен се оказа извънредно непосредствен с президентската щерка Дарина Радева. Двамата са доста близки другари и даже играят дружно на сцена, научи HotArena .

Двойката се сближила около взаимните си действия в трупата към „ Ле Страпонте ”.

И двамата са част от екипа на спектаклите, които групировката изнася в България и чужбина. Благодарение на надарената си щерка, президентът Радев и някогашната му брачна половинка — Гинка, даже съумяха да се съберат на едно място, с цел да приветстват изявата й на сцената.

Въпреки че е две години по-голям от Дарина, а също по този начин към този момент и студент, Камен продължава да е непосредствен с дъщерята на Радев, около работата им в театъра. Техни сътрудници от школата настояват, че сред тях има същинска симбиоза — а химията посред им е освен на сцената, само че и в живота.

За околните им връзки приказва и фотография, която дъщерята на президента е поставила на профила си в обществените мрежи. На нея двамата са прегърнати и театралничат усмихнати.

Преди време се разясняваше, че Дарина Радева е гадже със сина на спортния коментатор Витомир Саръиванов — Стефан. Двамата даже бяха дружно в Париж, само че единствено като другари и в компанията на други свои близки.

За сметка на това, за връзките й с къдрокосия Камен се приказва, че са в действителност съществени, макар че двамата не парадират с близостта си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР