Синът на Бисер Миланов Петното изпрати отворено писмо до главния

...
Синът на Бисер Миланов Петното изпрати отворено писмо до главния
Коментари Харесай

Синът на Бисер Петното с отворено писмо до Цацаров

Синът на Бисер Миланов Петното изпрати отворено писмо до основния прокурор на България Сотир Цацаров. Ето какво написа младия Виторио в позиция до обвинител номер 1: Отворено Писмо на вниманието на основния прокурор Г-н Цацаров,

Син съм на Бисер Миланов и като подобен се нагледах безвластие и принуда от страна на русенската прокуратура, нагледах се по какъв начин се скалъпват и по какъв начин се прикриват закононарушения.Като основанията ми за това са, че безусловно всички тъжби подадени от нас, общо над 20 на брой са приключили с отвод за формиране. Не желая да изпадам в детайлности, тъй като описът е доста дълъг, само че Ви апелирам като ръководител на състезателен клуб „ СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ “да обясните на обществото, на разтревожените родители, на младежите които бяха с мен на кротичък митинг извършен на 15.11.16 година, който беше част от акцията на татко ми за президент на Република България.

Протестът се състоя в гр. Русе на ул. Димитър Талев 30 по отношение на клеветите против татко ми за нанесен побой над някогашната си другарка. Майката на същата лицето Мироника Капранджиева по време на митинга отвори вратата на домът си с нож в лявата си ръка, същият който трансферира в дясната и напълно невъзмутимо протяга ръка да наръга едното момиче, което беше с нас на публично място (тротоар) и държи с двете си ръце афиш пред гърдите си. В следствие на дейностите на М. Капранджиева, същият беше продънен и единствено бързата реакция на момичето я избави от вероятно пронизване, което би могло да докара и до гибел. Но тъй като сме забъркани като жалбаподатели аз и татко ми, русенската прокуратура в лицето на зам. Районен прокурор Велина Петрова най- безогледно и отхвърля да образува даже без да бъде конфискуван ножа в резултат на сякаш някаквата инспекция, която е осъществена.

Нима участниците в този безсрамен и незаконен акт ще останат безнаказани. С тези дейности по бездействия от страна на Русенската прокуратура, смятам че демонстрират ясно, че правораздаването и справедливостта в България са мит или може би задачата на тези хора е да обяснят на цялата българска юноша, че в България няма място за развиване за несъмнено и успокоение и по-добре да се насочат към терминал 2, с цел да търсят справедливостта отвън рамките на личната си татковина.

Г-н прокурор, смятам, че това минава всевъзможни граници и етични кодекси, както и още поредици закони в България също по този начин смятам, че този случай е очевидно доказателство за корист с власт и закононарушение срещу правораздаване и като началник на българската прокуратура, най-учтиво Ви апелирам да се разпоредите за незабавни насрещни инспекции, който да бъдат публично притежание, както по този фрапиращ случай по този начин и за останалите, същите които да бъдат от самостоятелни прокурори, с цел да върнете от елементи към този момент изгубената религия в Българското правораздаване. В противоположен случай от 15-ти септември ще стартираме протестни дейности.



Виторио - синът на Бисер Миланов
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР