Синът на английската кралица Елизабет II - принц Андрю, защити

...
Синът на английската кралица Елизабет II - принц Андрю, защити
Коментари Харесай

Синът на Елизабет II проговори за отношенията си с педофила Епстайн

Синът на британската кралица Елизабет II - принц Андрю, отбрани дружбата си с финансиста педофил Джефри Епстайн. Той съобщи, че някогашният му другар нито един път не е давал мотиви за съмнение.

Официалното си изказване принцът направи на 24 август, оповестява Би Би Си.

Погледите на всички медии се насочиха към сина на британската кралица след самоубийството на милиардера. По данни на разнообразни източници, двамата са били огромни другари.

В тази връзка принц Андрю съобщи, че е не знаел за „ сходно поведение” на някогашния си другар и пожела да обясни детайлности към връзките си с починалия.

„ Запознах се с господин Епстайн през 1999 година. За всички тези години съм го виждал рядко, не повече от един път годишно. Гостувал съм в няколко негови резиденции. Но нито един път не съм виждал нещата, в които го упрекват. Не знаех що за човек е. Изпитвам голямо състрадание към всички, които са потърпевши от дейностите и държанието му”, съобщи принцът.

Срещата си с Епстайн малко след освобождението му от пандиза през 2010 година Андрю дефинира като „ грешка”.

По-рано в медиите се появиха фотоси на принца с една от секс робините на Епстайн – 17-годишната Вирджиния Робъртс, върху чиито показания следователите започнаха следствие против педофила. Младата жена съобщи, че е имала връзки и с принца.

Самият той обаче отхвърля изказванията й. По думите му, той „ в никакъв случай не е харесвал млади жени”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР