Синът на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Синът на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Още подробности по делото на Хънтър: Синът на Джо Байдън заплашен от 17 години затвор

Синът на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в – Хънтър, получи девет обвинявания и е застрашен от 17 години затвор.

Три от хипотетичните му закононарушения са укриване на повече от 1 милион $ налози, до момента в който е водил „ ексцентричен “ живот на празненства в продължение на четири години. Те включват едно обвиняване за укриване на налози за 2018 година и две обвинявания за подаване на подправена декларация за персонални още веднъж през 2018 година и укриване на данъчна декларация за корпоративен приход за неговата компания Owasco, PC.

Той също по този начин получи шест обвинявания за неплащане на налози за 2016, 2017, 2018 и 2019 година. „ Обвиняемият е взел участие в четиригодишна скица да не заплати най-малко 1,4 милиона $ самоначислени федерални налози, които дължи за данъчните години от 2016 до 2019 година “, написа специфичният прокурор Дейвид Вайс в обвинителния акт от 56 страници.

Байдън е харчил парите си за „ дрога, придружители и приятелки, първокласни хотели и парцели чартърен, екзотични коли, облекла и други движимости от персонален темперамент, в резюме, всичко с изключение на налозите си “, съгласно обвинителния акт.

Вайс акцентира, че Байдън е употребявал кредитна карта за бизнес, с цел да извърши заплащания на повече от 27 000 $ към порносайт, „ което общо съставлява една пета от всички разноски по бизнес линията на кредитиране “.

Порно заплащанията са измежду харчовете от близо 189 000 $, които Хънтър е правил за „ развлечения за възрастни “, без да заплаща налози, съгласно Вайс, в това число заплащане от 10 000 $ за участие в секс клуб, което той е заявил като „ участие в голф клуб “, написа Телеграф.

Байдън пледира почтен по всички обвинявания. По друго дело за владеене на оръжие го грозят най-много 25 години затвор.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР