Синът на алкохолния бос Миню Стайков излиза на свобода. Това

...
Синът на алкохолния бос Миню Стайков излиза на свобода. Това
Коментари Харесай

Съдът освободи сина на Миню Стайков

Синът на алкохолния необут Миню Стайков излиза на независимост. Това реши през днешния ден състав на Софийския областен съд, съобщи Българска национална телевизия.

На Стайков бяха повдигнати две обвинявания за това, че незаконно е попречил на органите на властта да изпълнят отговорностите си и тъй като е подал сигнал с погрешно наличие на националния телефон 112.

Стайко Стайков беше задържан, откакто отказал да спомага на полицията. Той се возил в брониран автомобил с въоръжени мъже и отказал да даде документите си за инспекция. А пред органите на реда обяснил, че е тръгнал на автостоп към Айтос и по този начин се озовал в джипа. След това пък позвънил незабавния телефон, че е похитен.

Според съда Стайков младши се е усъмнил в легитимността на проверяващите го служители на реда, защото един път бил отвличан, само че откакто се уверил, че инспекцията е същинска, предал документите си. След това непринудено е бил отведен в полицейско ръководство без да оказва опозиция.

Кагато при започване на годината той се появи изненадващо 5 месеца, откакто беше разгласен за търсене, в това число посредством Интерпол, Стайков-младши влезе в " Пирогов " със следи от пердах и гол и тогава твърдеше, че е бил отвлечен. От Министерство на вътрешните работи обявиха обаче, че нямат никакви данни, че това е правилно.

След ареста му този път пък зам.-главният прокурор Иван Гешев го посъветва косвено посредством медиите да смени репертоара.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР