Синът на Алисия и Валери Божинов - 17-годишният Валерко е

...
Синът на Алисия и Валери Божинов - 17-годишният Валерко е
Коментари Харесай

Кофти!! Синът на Алисия умира от любов по 18-годишната Ивет, а тя го "дои" като крава! ("пръсна" си джуките, Валерко плати - СНИМКИ)

Синът на Алисия и Валери Божинов - 17-годишният Валерко е лудна от обич по годеницата си Ивет Кочова. И това е напълно обикновено - първото влюбване е като болест, изключително при момчетата, които в случай че в действителност изпитват съществени усеща, са подготвени да създадат всичко за избраницата си.

Явно подобен е и казусът с Валери - младши, който потвърди любовта си като даже предложи на Кочова годеж, по време на ваканцията им на Малдивите. На която ги заведе Алисия, несъмнено. Ивет е с година по-голяма от Валерко, само че очевидно го води с много " обиколки ", що се отнася до ловкост и тънки сметки.

Наблюдателни видяха, че въпреки и още напълно млада, да не кажем дребна, Ивет Кочова се интересува от пластични интервенции и последно си е направила джуките по-големи от на бъдещата си свекърва. То не е джука, то не е знамение и за всичко заплаща гаджето й.

Хора от обкръжението на дребната флиртаджийка разкриха, че тя е мощно материално момиче и умее изкусно да манипулира Валери, с цел да го " дои " безусловно като крава. Разбира се, парите, които момчето пръска по нея, са на Алисия, на която скоро може да й писне от цялата тази история. И ще е изцяло права.

" Тая Ивет Валери ли обича, или парите на майка му?! Дано не нарани момчето, само че май му е първата обич, тъй че ще би трябвало да премине през това ", разясняват осведомени.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР