Синът на актьора от Глутница кучета Майкъл Медсън беше намерен

...
Синът на актьора от Глутница кучета Майкъл Медсън беше намерен
Коментари Харесай

Синът на Майкъл Медсън се самоуби

Синът на артиста от " Глутница кучета " Майкъл Медсън беше открит мъртъв през вчерашния ден в Хавай. Хъдсън Медсън, 26-годишният кръщелник на Куентин Тарантино се е самоубил с огнестрелно оръжие, съгласно " The ​​Sun ".

" Мога да потвърдя, че Хъдсън Лий Мeдсън, на 26 години, е умрял от огнестрелна рана в главата при хипотетично самоубийство на остров Оаху ", сподели говорителка на отдела за правосъдна медицина в Хонолулу.

61-годишната майка на Хъдсън, ДеАна Медсън, незабавно е отпътувала за Хавай. Хъдсън и неговата брачна половинка Карли живеят от август 2019 година в Уахиава, на остров Оаху, Хавай. Хъдсън служи в армията на Съединени американски щати. Бил е и в Афганистан.

Медсън беше основан в казармата " Schofield " в Оаху, дом на 25-та пехотна дивизия, и предишния март беше нараснал.

Преди седмица, на 15 януари, жена му Карли претърпя интервенция и благодари в обществените мрежи за неговата поддръжка. " Искам да поздравя моя необикновен брачен партньор! Вчера имах интервенция за премахване на израстък от едната ми гърда и той от самото начало ми помагаше. Донесе ми донесе цветя, комфортна пижама, обичаните ми бонбони и картичка! Помага ми и да се възстановя ", споделя младата жена.

Двойката се срещна през 2017 година, откакто другар на родената в Минесота Карли ги срещнал. Той също бил боен.

Хъдсън ѝ предложил през ноември 2017 година, падайки на колене на върха на " Pike's Peak " в Колорадо. Оженили се през 2018 година Скоро по-късно той се връща на работа в армията.

" Официалната " женитба била през юни 2019 година в парк " Шайен Маунтин " в Колорадо. " Въпреки че към този момент бяхме женени от година и половина в този миг ", написа Карли в Инстаграм. Церемонията била по време на гръмотевична стихия. Те имали проблеми със зачеването и търсели решение на това да имат деца. Не е ясно какво е подтикнало младия мъж да посегне на живота си.

Медсън има братя Калвин, на 25 години, и Люк, на 16, и доведени братя - Кристиан и Макс от предходната връзка на Майкъл Медсън с Жанин Бисиняно. Медсън има общо седем деца, измежду които една щерка. Мистър Блонд и Тарантино са си сътрудничили в многото филми, в това число " Глутница кучета " и " Kill Bill ". Медсън има 324 участия във филми зад тила си, снима и у нас в " Бензин " на Асен Блатечки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР