Синът на актьора Ивайло Захариев посрещна за пръв път рождения

...
Синът на актьора Ивайло Захариев посрещна за пръв път рождения
Коментари Харесай

Иво Захариев пропусна рождения ден на сина си

Синът на артиста Ивайло Захариев посрещна за пръв път рождения си ден без татко си, видя „ Галерия “. Малкият Филип навърши 7 години и претърпява по своему развода на родителите си, описват близки до фамилията.

Причината звездата от „ Под прикритие “ да пропусне празника на сина си обаче не е в обтегнатите връзките с майка му Миряна . Просто рождения му ден съвпаднал с турнето на баща му в Нидерландия.

Ивайло Захариев игра в представлението „ Поручик Бенц “ дружно с сътрудника си Любомир Ковачев и Йоана Буковска в Хага . По непотвърдена информация Захариев е придружаван от новата си половинка Станислава.

Актьорът и брачната половинка му Миряна се разделиха предходната година след 7 години брак. Имат две деца – Филип и Дамян.

„ Миналата година претърпях фамилни драми, които доведоха до бракоразвод. Винаги и двамата са отговорни по някакъв метод, само че въпросът е кой по-рано ще се откаже от тази борба. Тежко е, само че се веселя, че децата схващат нашите разлики, одобряват раздялата и съумяваме да се радваме на това да сме дружно “, искрено призна Ивайло Захариев неотдавна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР