Синът на актрисата Аня Пенчева коментира инцидента от 19 май,

...
Синът на актрисата Аня Пенчева коментира инцидента от 19 май,
Коментари Харесай

Синът на Аня Пенчева: Бълват невярна информация

Синът на актрисата Аня Пенчева разяснява случая от 19 май, след който той бе арестуван.

„ Цялата информация, която се бълва, не е вярна. Това е един нападателен господин, който заплашва дами. Заплашил е и Ива. Заплахите са отправени с особена жестокост”, съобщи Ангел Караньотов пред Нова ТВ.

Караньотов и приятелката му Ива Русинова бяха арестувани поради побой над 39-годишен софиянец. Инцидентът е станал в неделя покрай летището край Сапарева баня.

„ Каза ми, че на тази писта няма да остана жива и здрава, пристигна да ми се покаже кой е. Каза ми, че съм щяла да пострадам. Бях с приятелката си. Обадих се на Ангел да му кажа, че съм извънредно обезпокоена, че сме две дами и ни заплашват”, съобщи Ива Русинова.

„ Има закани. Защо полицията не обърне внимание на това? Г-на събира формация. Това е нападателен човек, който в деня на случката е направил най-малко 10 спора с мотористи. Това, че аз съм отишъл в този миг там, че са го ступали, че са му счупили зъбите някакви хора – не го прави почтен автоматично”, разяснява Караньотов.

Той описа, че когато приятелката му се е обадила уплашена, че някакъв мъж я заплашва, той незабавно тръгнал към мястото.

„ Отивам и в този миг се разиграва някаква кавга. Това, че съм бил там и това, че съм наследник на Аня Пенчева не ме прави отговорен. Има фотоси, има доказателства, дано някой да каже дали съм бил замесен”, съобщи Караньотов.

Според Ива Русинова разправията е станала на към 100 метра от двамата.

„ Случваше се надалеч от нас, бяха се събрали хора от цялото летище”, описа Русинова. По думите ѝ двамата имат издадени призовки в качеството им на очевидци.

„ Отидохме в полицията и дадохме показания”, изясни Русинова.

„ Дадох си показанията, лежах си 24 часа както си му е реда”, добави Караньотов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР