Синът на актрисата Аня Пенчева – Ангел Караньотов е арестуван

...
Синът на актрисата Аня Пенчева – Ангел Караньотов е арестуван
Коментари Харесай

Арестуваха сина на Аня Пенчева за среднощен екшън край Сапарева баня

Синът на актрисата Аня Пенчева – Ангел Караньотов е задържан за среднощния екшън на летището край Сапарева баня. Свидетели са станали 15-ина мотористи и 10-ина автомобилисти. Компанията се забавлявала с нощно каране на летището, оповестява struma.bg.

``
реклама

Най-атрактивната жена, дрифт водач в България, се забърка в екшън на летището край Сапарева баня. Инцидентът е станал в неделя против понеделник към 23,00 ч. на среднощен дрифт на летището край Сапарева баня, при който Ива Русинова, която е кандидат-снаха на актрисата Аня Пенчева, влезнала в скандал с 38-г. предприемач Ахмед Шерифов Ибишев от София.

Ива Русинова, която с изключение на дрифт водач е и инструктор и против близо 400 лева за 3 часа образова фенове на високите скорости на летището край Сапарева баня, правела дрифтчета с джип БМВ Х5. Не е ясно защо се е разразил абсурдът сред нея и Ахмед Ибишев, само че малко по-късно се изсипали десетина биячи с 2 джипа и младият предприемач е надробен от пердах. Към 23.20 ч. на телефон 112 е подаден сигнал за пребит мъж на летището край Сапарева баня.

На място пристигнала кола за спешна помощ на Спешен център от курортния град, разкрили мъжа да лежи на земята в локва кръв. При първичния обзор дежурният доктор открил, че потърпевшият има кървяща рана на главата. Веднага е превозен в частната болница в Дупница, където след образна диагностика е открито, че Ахмед Ибишев е със счупена горна челюст.

По неотложност е превозен за „ Пирогов ” и е настанен в отделението по лицево-черепна хирургия. Вчера преди обяд Ива Русинова е видяна да влиза в РУП – Дупница, най-вероятно да даде показания за нощния екшън. На 14 февруари Ива Русинова и синът на актрисата Аня Пенчева и Ивайло Караньотов – Ангел Караньотов, който е един от най-хубавите състезатели по мотокрос, се появиха дружно в TV ефир и публично се афишираха като двойка, макар че от две години живеят дружно.

Пребитият Ахмед Ибишев е притежател на две компании и съучастник в трета. По случая работи РУП – Дупница. Уведомена е и Районната прокуратура в Дупница. Издирват се биячите на предприемача и се прецизира кой ги е извикал и им е наредил наказателната акция. На летището в Сапарева баня когато и да е на денонощието от години се вършат гонки и дрифтове с леки коли и мотори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР