Синът му Влади до няколко дена ще пристигне в България

...
Синът му Влади до няколко дена ще пристигне в България
Коментари Харесай

Честито! Големият Стефан Данаилов Ще Става Дядо!

Синът му Влади до няколко дни ще дойде в България с цел да види татко си. Наследникът на Ламбо идва за премиерата на постановката, в която Мастера играе основна роля. Именно тогава се чака Данаилов-младши да му заяви, че ще става дядо .

Влади, който се ожени за американката Виктория чака правоприемник от брачната половинка си. Информацията, че ще става баща не отхвърля и майка му актрисата Ирен Кривошиева. Но тя отхвърли коментар с думите да пипат персонално сина й тъй като тя не му е представител.

Стефан Данаилов бил доста сюрпризиран от решението на единствения си наследник да участва на премиерата на ”Актрисата ”. Преди време той бе декларирал, че няма да се връща в България защото съществено е ангажиран с изпитите по медицина. Която се захвана да учи. Обаче когато схванал, че ще имат бебе решил самичък да зарадва татко си, написа hotarena.net. Хем ще го почете, хем ще му заяви новината.

Преди време наследникът на Мастера се зарече, че в случай че има наследник ще го кръсти на татко си – Стефан. Ако пък е момиче ще носи името на майка му – Ирен.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР