Синът ми Теди стана сценарист на юбилейния ми концерт-спектакъл 60

...
Синът ми Теди стана сценарист на юбилейния ми концерт-спектакъл 60
Коментари Харесай

Коцето Калки се похвали

" Синът ми Теди стана сценарист на юбилейния ми концерт-спектакъл " 60 обиколки към Слънцето ". Той е единствено 5 клас, само че аз му разпоредих сред обособените песни да написа реплики. Купих му същинска пишеща машина, тъй като първото произведение от този театър е произведение за пишеща машина и оркестър. Може би някой е гледал сходни неща в интернет. Ние направихме наш вид и той в действителност написа своите реплики, които споделя сред другите елементи на спектакъла ", показа музикантът Костадин Георгиев - Коцето Калки в предаването " Преди Обед " по bTV. 

По думите му Тео се с правил ослепително с предоставената задача. Освен по театралните стъпки на родителите си, петокласникът доста се вълнувал и от инженерство, защото конструирал голям брой лифтове. Яхтените прекарвания също доста му харесвали, с помощта на заниманието на татко му.

Тео прекатурна живот на Коцето още преди да се роди. Калки имаше загадка връзка с жена от Бургас - Мартина Табакова и никой не знаеше за забежката му, до момента в който тя не забременя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР