Синът ми е болен. С висока температура и всички симптоми

...
Синът ми е болен. С висока температура и всички симптоми
Коментари Харесай

Синът на Людмила Филипова със съмнения за COVID-19, тя се изолира

Синът ми е болен. С висока температура и всички признаци на Ковид-19 при деца (то в този момент и няма други вируси по публични данни). Това написа във "Фейсбук " писателката Людмила Филипова.

"Утре е на скенер за белите дробове. Чакаме още и резултат от теста му, само че от неговия клас към този момент има положителни. Всички деца от класа му са в карантина. Аз към момента съм добре, съблюдавам всички ограничения, само че не бих могла да извършвам повече декларираната от мен доброволна помощ към общината и лечебните заведения, за което скърбя.



Болниците и медиците ни към този момент издишат изцяло... Всяка помощ е значима, само че няма по какъв начин - самоизолирам се, въпреки още да нямаме данни от теста на сина ми, само че съм длъжна.

Ужасно е да имаш болно дете и да би трябвало да спазваш ограничения за изолираност. Да му оставяш вечерята пред вратата на стаята...

Пиша този пост не, с цел да се окайвам, а с цел да ви прикани - пазете се и спазвайте ограниченията – оказват помощ доста, даже единствено, с цел да понижат вирусния „ товар “, а оттова и тежестта на болестта, в случай че последва. Ковид-19 и тази орис в дома ви не поисквам никому!



Вирусът го има и към този момент не жали и младежи! Заведенията, учебните заведения и университетите са в действителност (както твърди международната публична статистика) измежду най-опасните огнища – тъй като там ограниченията са съвсем невъзможни.

Моля ви - в случай че не можете да поемете доброволна помощ към лечебните заведения, то най-малко пазете себе си и останалите, с цел да помогнете на останалите към момента здрави медици да оказват помощ на нуждаещите се!

Положението у нас е злокобно - имаме повече новозаразени и умряли даже от 90 милионната Турция и сме в ТОП за Европа. Знам, че ви се живее, и на мен ми се живее, само че има моменти, когато би трябвало да се активизираме в името на здравето и живота.

Подобна пандемия не сме имали от Испанския грип преди век. Тогава втората и третата вълна са били най-смъртоносни, тъй като хората са се бунтували против маските.

Свинският грип е нищо съпоставяне с Ковид-19. А данни за по-стара Корона вирус зараза не би трябвало да ви обърква - сегашната е шестата по ред - първата е още през 12-и век, когато кръстоносният поход на християните губи против по-добрата хигиена на мюсюлманите, наложена им от религията. Просто за информация.

Носете маски, спазвайте отдалеченост и си мийте постоянно ръцете. И не последно - каквато и да е форма на стаден и /или персонален имунитет към този момент потвърдено не съществува за Ковид-19, написа още Филипова.

Синът ми е болен. С висока температура и всички признаци на Ковид-19 при деца (то в този момент и няма други вируси по публични...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР