Син на съдийка се оказа охранителят от фирма “Аркус” по

...
Син на съдийка се оказа охранителят от фирма “Аркус” по
Коментари Харесай

Гардът, хванат с дрога в Слънчев бряг, е син на съдийка

Син на съдийка се оказа охранителят от компания “Аркус” по прякор Митко Бореца, хванат след гонка в Слънчев бряг с няколко дози дрога. Майката на дилъра е магистрат в Хасково и тя го избавила от 72-часов арест, оповестява 24 часа.

Дилърът се водел на работа към охранителна компания “Аркус”. Неин представител за Бургас е босът Димитър Желязков-Очите. В предишното компанията бе благосъстоятелност на Златомир Иванов-Баретата. Тя била наета да охранява дискотеката “Баунс”, където пазел Митко Бореца.

За ареста му пристигнал екип от националната полиция. Служителите издебнали мъжа и тръгнали да го арестуват, когато в близост нямало хора. Той обаче хукнал да бяга и при преследването даже глътнал доза марихуана, с цел да не го арестуват с нея. Гонката траяла към 3 мин и дилърът бил арестуван. В джобовете му служителите на реда разкрили марихуана, амфетамини и кокаин.

Малко след ареста на 32-годишния мъж обаче се обадила майка му. Тя е някогашен прокурор от окръжната прокуратура в Хасково. Сега е съдийка.

Бореца е бил арестуван от същия полицейски екип, който арестува и други двама дилъри в Слънчев бряг. На 4 август бе закопчан хасковският дилър Чико. Тогава аверът му Дани Боксьора опита да наръга служител на реда и избяга. Задържаха го след седмица. Смята се, че Бореца, Чико и Боксьора са от една бригада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР