Символното животно на жените Бхарани е слонът. Тези дами се

...
Символното животно на жените Бхарани е слонът. Тези дами се
Коментари Харесай

Индийският Хороскоп Е Най-Точен За Дамите! Научете Зашеметяващи Неща За Себе Си!

Символното животно на дамите Бхарани е слонът. Тези дами се отличават с невероятна мощ на духа и тялото. Рядко боледуват и още по-рядко изпадат в депресивни положения. Не понасят слабостта у хората, по тази причина не са доста склонни и към състрадание. За тях животът е една безконечна битка, в която те са решени да победят. Момичетата Бхарани са родени да бъдат водачи.

Криттика (11 май – 24 май)

Символното им животно е овца. У Криттика постоянно бушуват два полюса, тези на смелостта и страхливостта, на разрушението и съзиданието, на емоционалността и хладнокръвието. Те са изключително спорни натури, само че тъкмо това ги прави и толкоз рискови. Защото точно, когато си мислиш, че познаваш дамата Криттика до болежка, че тя е слаба, ранима уязвима, когато си изцяло сигурен, че ще е твоя вечно, тя се оказва най, най, най-силният ти зложелател.

Рохини (25 май – 7 юни)

Символното животно на тези дами е змията. Но колкото и невъзмутими да наподобяват те, в действителност това са едни от най-романтичните и чувствени създания. Просто е належащо да им покаеш, че в действителност си заслужава да ти покажат другата си страна. Ако не внимаваш обаче, има риск да бъдеш любовно отровен…завинаги.

Мригашира (8 юни – 20 юни)

Също като Рохини символното животно на Мригашира е змията. На за разлика от първите, дамите родени в този интервал се отличават с изключителна воля. Те изпитват непреодолимо предпочитание да постановат мнението си и не търпят рецензия или противоречие. Обикновено последната дума постоянно е тяхната.

Аридра или Андра (21 юни – 4 юли)

Тези дами са родени под знака на кучето. Те могат да бъдат избрани единствено накратко – изчерпателен разум, идеализъм и целенасоченост.

Пунарвасу (5 юли – 18 юли)

Нейното сродно животно е котката. Тази жена има невероятна заложба да бъде в същото време самостоятелна и доста предана, да играе рисково и да побеждава с изключителна сигурност, да е чувствена, само че и доста недостъпна. Пунарвасу несъмнено е същинската жена-котка.

Уттар-асадха (11 януари – 23 януари)

Символното животно на дамите Уттар-асадха е мангустата. Тези дами обичат уединението и доста нетипично за нежния пол, те се усещат отлично когато са сами. Онова, което от време на време ги кара да крият сърцето си зад високи стени, е непреодолимата им злоба към лъжата и лицемерието. Уттар-асадха в никакъв случай не съумява, колкото и да се пробва, да свикне с измамата и нечестността. Тази жена няма две лица. На положителното отвръща с положително, а на неприятното – просто си тръгва… вечно.

Шравана (24 януари – 5 февруари)

Символното животно на дамите, родени през този интервал, е маймуната. Те се отличават с любознание, безсънен разум и талантливост. Много постоянно остават неразбрани за близките, тъкмо поради тези им качества. Но постоянно съумяват в живота, освен с помощта на блестящия си разум, а и поради постоянството и упоритостта си.

Дханишта (6 февруари – 18 февруари)

Животно – лъвица. Звезда – Суалохин. Момичетата Дханишта са доста харизматични натури. Обикновено разполагат с положително материално положение, само че и са отдадени на благотворителни дела. Думата, която ги разказва най-добре е сърце. Те просто са едно огромно сърце.

Сатабхиша (19 февруари – 3 март)

Животно – кон. Звезда – Садалмелик. Тези дами са доста спорни натури. Могат да бъдат доста консервативни, само че и стряскащо разкрепостени. Често се лутат в крайностите и не рядко губят себе си.

Пурва-бхадра (4 март – 16 март)

Символното животно на Пурва-бхадра е лъв. Момичетата, родени през този интервал, са доста лъчезарни, отзивчиви и отворени персони. Винаги са подготвени да оказват помощ да другите, даже това да значи да подценен себе си. В любовта също са извънредно предани и постоянни… до момента в който не ги наранят.

Уттар-бхадра (17 март – 30 март)

Животно – крава, звезда – Алферан. Това са доста, доста сдържани и умерени дами. Те прекомерно рядко дават воля на гнева си и доста добре знаят, че душата на мъж се вади не с нож, а с перо. Търпеливи са и това им оказва помощ постоянно да реализират задачите си.

Ревати (31 март – 12 април)

Символното животно на Ревати е слонът, а покровителстващата звезда – Ел-Риша. Дамите от този дом са доста нежни и нежни създания. Склонни са да изпадат в депресивни положения, тъй като не могат да одобряват злото в живота. Тяхната душа е по-чиста и от тази на дете. В любовта са благи и всеотдайни.

Пушя (19 юли – 1 август)

Символното животно на дамите Пушя е овенът. И тъкмо като него тези дами са много вироглави и своенравни. Не обичат да бъдат направлявани и поощрявани, а и в действителност няма потребност да бъдат. Те чудесно се оправят и сами, тъй като са надарени с извънредно изострен разум и голям гений.

Ашлеша (2 август – 15 август)

Символното животно на тези девойки е котаракът. Сред познатите си те се славят като строги и не изключително тактични натури, само че за сметка на това са мъчително прями и откровени. Разбира се, истината не се харесва на всички, по тази причина и тези дами не са обичани от всеки. Едно обаче е несъмнено, те са почтени и чисти създания, които в никакъв случай не биха забили нож в гърба ти! Изводите си остават за теб.

Магха (16 август – 29 август)

Символното животно на Магха е плъх. Според индийците това е домът на цариците. Дамите, родени през този интервал, са доста директни, властолюбиви, стремят се към материално благосъстояние и високо състояние в обществото. И постоянно го реализират. Те просто са родени да бъдат водачи.

Пурва-пхалгуни (30 август – 12 септември)

Животното на Пурва-пхалгуни, също като Магха, е плъх. Този дом се ръководи от Венера, а дамите покровителствани от Венера са извънредно обаятелни и някак все съумяват да влязат под кожата на другите. Те са доста властни, имат огромен престиж, само че в същото време са доста привързани и към своя дом. Обичат удобствата и мъчно привикват на ново място.

Уттар-пхалгуни (13 септември – 25 септември)

Символното животно на тези дами е бикът. Момичетата Уттар-пхалгуни се славят като доста всеотдайни и дружелюбни персони, притежаващи големи сърца и чисти души. Те са подготвени да подадат рака на всеки, който е в неволя, без да се замислят за своята сигурност. Това са една особена порода дами, които можем да опишем единствено с една дума – герои.

Хаста (26 септември – 9 октомври)

Животното на Хаста е биволицата. Домът е обвързван със съзвездието Гарван. Жените от този дом са призвани да управляват, да поправят другите, да се борят срещу незнанието и несправедливостта. Бунтари по душа, те са и невероятни водачи.

Читра (10 октомври – 22 октомври)

Символното животно на Читра е тигрицата. Тези дами са доста амбициозни, съобразителни и артистични.Винаги приковават вниманието на близките и елементарно печелят доверието им. Те са борбени, смели и в никакъв случай не се отхвърлят от задачите и фантазиите си, каквото и да им коства това.

Свати (23 октомври – 5 ноември)

Символното животно на дамите Свати е биволът. Дамите родени през този интервал са известни с умеенето си да построяват положителни проекти и прогнози за бъдещето. Те са извънредно съобразителни и остроумни. Лесно се оправят с трудностите на живота. Не се предават и постоянно се борят до дъно.

Вишакха (6 ноември – 18 ноември)

Символното животно на Вишакха е тигърът. Тези девойки имат извънредно мощен дух, увереност и непреклонност. Всички останали единствено могат да им завиждат за тяхната целенасоченост и упоритост. Понякога са склонни да демонстрират нарцисизъм и грубост, само че несъмнено не са коравосърдечни натури, даже в противен случай.

Анурадха (19 ноември -1 декември)

Животно – сърна. Звезда – Акраб. Жените, родени под тази звезда, са доста спорни натури. Те постоянно се люшкат сред полюсите на добротата и жестокостта, на любовта към живота и депресията, на смирението и протеста. Освен това са склонни и да идеализират любовта, което от време на време им изиграва неприятна смешка.

Джештха (2 декември -14 декември)

Животно – елен. Властваща звезда е Антарес. Дамите Джештха обичат материалните богатства и обожават лукса. Но не се бъркайте, те не са родени да бъдат нечии държанки. Прекалено самостоятелният им темперамент не им разрешава да се подчиняват на никой, още повече на мъж. Те реализират всичко сами, с помощта на острия си разум и съобразителност.

Мула (15декември – 27 декември)

Символното животно на Мула е куче. Тези девойки се отличават със своето добре развито шесто възприятие. Интуицията им е толкоз мощна, че те наистинарядко могат да бъдат подведени или излъгани. И по-добре не се опитвайте! Като цяло Мула са необятно скроени персони, само че настъпят ли ги, се трансформират в същинска стихия, написа " За дамата ".

Пурва-асадха (28 декември – 10 януари)

Животно на тези дами е маймуната. Те са родени под звездата Стрелец, която е знак на благосъстояние, самостоятелност, самолюбие, увереност, гений и неуловимост. Момичетата, родени през този интервал, се отличават и с извънреден сексапил, на който доста малко мъже могат да устоят.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР