Символът на Рома Франческо Тоти, който сложи край на професионалната

...
Символът на Рома Франческо Тоти, който сложи край на професионалната
Коментари Харесай

Тоти разкри подробности за несъстоялия се трансфер в Реал Мадрид

Символът на Рома Франческо Тоти, който постави завършек на професионалната си кариера през 2017 година, даде любопитно изявление за испанското издание Revista Libero, в което се върна към интервала, когато е бил на крачка от трансфер в Реал Мадрид. Тоти в никакъв случай не облече фланелката на различен клуб с изключение на родния си Рома, само че при започване на новото хилядолетие е обмислял съществено да смени италианската столица с испанската.

" Да кажем, че на 80% имах желание да подпиша с Реал Мадрид. Рома не се намираше в най-хубавия си интервал, макар че е правилно, че (бившият президент на Рома Франческо) Сенси би направил всичко за мен ", споделя Тоти и прибавя, че от Реал Мадрид са предложили на нападателя всичко с изключение на капитанската лента поради наличието в отбора на именития Раул Гонсалес Бланко. Офертата на " лос бланкос " към Тоти е била за голяма сума пари, само че въпреки всичко той е щял да взима по-малка заплата от тази на Раул. Испанският гранд е изкушавал Тоти и с фланелката с №10.  С такава брачна половинка Тоти няма по какъв начин да не е във форма (видео) " Реал бе подготвен да заплати доста. Предлагаха ми доста, всичко. Всичко без капитанската лента, тъй като Раул беше там. Договорът ми щеше да е за 25 милиона евро. Раул беше играчът, който трябваше да е с най-голямата заплата. Той беше капитанът, признакът на Реал Мадрид и трябваше да получава най-вече. Който и състезател да отидеше в Реал Мадрид, щеше да взима по-малко пари от Раул ", разкрива 43-годишният Тоти.
Световният първенец с Италия от 2006 година е бил толкоз покрай трансфер на " Сантиаго Бернабеу ", че даже половинката му Илари Блази е била подготвена и е желала да се реалокират в Мадрид, само че в последна сметка Тоти е направил избор със сърцето си и е взел решение да остане във Вечния град.

Колаж: Marca
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР