Символ на новата година е Жълтото Земно Прасе. То е

...
Символ на новата година е Жълтото Земно Прасе. То е
Коментари Харесай

Какво да очакваме тази година според китайския хороскоп

Символ на новата година е Жълтото Земно Прасе. То е самоуверено, не се опасява от трудности и по тази причина триумфът ще съпътства тези, които се стремят интензивно към задачите си.

Ето какво споделя Дардо Кусто – шаман и парапсихолог:

„ Основните качества, които ще се ценят през идващите 12 месеца, са добросъвестността, предаността, трудолюбието. Всичко, обвързвано с домашните грижи и пипкавата ежедневна работа е обречено на триумф. Във финансовите въпроси се набелязва напредък, би трябвало единствено да погледнете по нов метод на силата на парите. Не се стремете да купувате ненужни движимости и не давайте заеми. Проявете спестовност и тогава в дома ви нищо няма да липсва. Разбира се, това не значи, че би трябвало да станете скъперници, потърсете златната среда. Годината на Прасето е удобна за запознанства и започване на любовни връзки, тъй че през 2019 година самотниците ще имат положителни шансове да основат щастлива двойка. Възможни са издигания в кариерата и подсилване на служебното състояние. Това ще се отрази позитивно на заплатата ви. Най-важното е да напредвате към задачите, които сте си сложили, и да не седите със скръстени ръце. “

Плъх

Години на раждане: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

Следващите 12 месеца ще преминат умерено. Ще имате доста обожатели, само че не бързайте да се дамите. Започналата връзка, която наподобява сериозна, ще има незначителни шансове да стане перспективна. В работата и финансите всичко ще е устойчиво, само че в случай че желаете да увеличите приходите си, ще би трябвало много да се потрудите. Въздържайте се от огромни покупки – има прекомерно огромен риск да си прахосате парите за нищо. Започнете да спестявате и бързо ще съберете сумата, нужна за решаването на проблем, който от дълго време ви тревожи.

Какво да избягвате: не се впускайте в курортни любовни афери.

Личен живот: чакат ви приятни запознанства и доста положителни страсти.

Талисман на годината: гривна с ярки камъчета.

Бик

Години на раждане: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

В фамилния живот ще царува цялостно успокоение. Ще бъдете обградени от обич, топлота и деликатност. Ако още нямате сътрудник, годината на Прасето безусловно ще ви сервира съдбоносна среща – гледайте да не я изтървете! Трудолюбивите Бикове ги чака кариерен растеж и увеличение на приходите. Онези, които се занимават с бизнес, ще съумеят да се повдигнат на едно ново равнище и да открият контакт с задгранични сътрудници. Не забравяйте обаче и да си почивате. Пътуванията ще ви дарят с приятни прекарвания.

Какво да избягвате: спорове в бита и на работа, както и общуването с хора, които обичат да основават спорове.

Личен живот: чакат ви победи в кариерата и на любовния фронт.

Талисман на годината: медальон с гранат.

Тигър

Години на раждане: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010.

Успехът чука на вратата ви, освен това във всички аспекти на живота – в работата, в фамилния живот и в връзките с околните ви хора. Тази година ще се осъществен най-съкровените ви стремежи. Важно е обаче да формулирате ясно в главата си задачите, за които от дълго време мечтаете. Следващите 12 месеца ще са удобни за подписване на брак, за запознанства и за кариерен растеж. Възможен е и прогрес в образованието, в случай че Тигърът прояви интензивност и твърдоглавие.

Какво да избягвате: мързела и навика да отлагате.

Личен живот: имате положителни шансове да срещнете половинката си на работното си място, не се дърпайте от служебни романси.

Талисман на годината: джобен часовник.

Котка

Години на раждане: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011.

Ще би трябвало да положите оптимални старания, с цел да запазите това, което имате. Възможни са кавги с другари и близки хора. Проявете дипломатичност, с цел да избегнете споровете. Сериозни разногласия може да имате и в работата. Постарайте се да давате трезва и спокойна оценка на всяка обстановка и да намирате компромис – тогава ще постигнете задачите си! В фамилния живот всичко ще е наред, в случай че се научите да изслушвате колегата и да приемате причините му. Девизът ви за 2019 година е „ самообладание и деликатност “.

Какво да избягвате: опитите да се захващате по едно и също време с няколко комплицирани задания.

Личен живот: в любовните връзки проявете самообладание и успокоение, с цел да не съсипете връзката си и да не обидите половинката си.

Талисман на годината: медальон във тип на ключ.

Дракон

Години на раждане: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

Да има ред във всичко – това е правилото, което би трябвало да спазвате! Не се опасявайте, че някой ще ви намерения за буквоядец и досадник, съставете си явен проект и го следвайте. Постарайте се да не се отклонявате от набелязания път, каквото и да става. Планирайте и обмисляйте всичко до най-малките детайлности. Обърнете внимание на здравето си – в тази ситуация не става дума за вървене по лекари, а за метод на живот. Трябва да спортувате, да се храните здравословно. Това ще даде добър резултат. Не се лишавайте от отмора и не се опитвайте да спестите от приятни пътувания.

Какво да избягвате: прибързаността и унинието.

Личен живот: вие можете всичко или съвсем всичко. Годината е удобна за грижи за себе си, за дома и за фамилията.

Талисман на годината: златен пръстен.

Змия

Години на раждане: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2015.

Спокойното и педантично Прасе ще ви помогне да постигнете душевно равновесие. Очаква ви спокойна година, не ви заплашват съществени тествания. Взимайте деликатно и премислено решенията си, не участвайте в разногласия и кавги, стойте надалеч от авантюристите, които ще се пробват да ви въвлекат в съмнителни инициативи. За да преуспеете в професионалната сфера, проявявайте повече самодейност. Ако се сблъскате с компликации и подозрения, търсете поддръжка в фамилията си и измежду околните хора.

Какво да избягвате: губенето на време и общуването с лекомислени хора.

Личен живот: допустимо е да сключите брак, да укрепите фамилията си.

Талисман на годината: украшение с елмаз.

Кон

Години на раждане: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

Не превръщайте живота си в тичане с трудности. Позволете си заслужена отмора. Тази година ще е сполучлива за вас във финансовата сфера, вашият труд ще бъде оценен и това безусловно ще се отрази на приходите ви. Затова ще можете да си вземете отмора – единствено че не зарязвайте работата като цяло, а единствено намалете оборотите. Дайте си време време за развлечения, запознанства и флирт. В края на годината е допустимо даже да сключите брак. Ще имате и добър късмет да разрешите комплицирани битови проблеми.

Какво да избягвате: уединението и отшелничеството.

Личен живот: ще би трябвало да положите старания, с цел да реализирате желанията си.

Талисман на годината: кутия за бижута.

Овца (Коза)

Години на раждане: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015.

Това е една прелестна година за вас, която ще ви подари с доста наслада и внимание от страна на противоположния пол. През идващите месеци ще бъдете в цялостния си искра и ще притегляте погледите на многочислени обожатели. Помислете си добре с кого от тях да продължите да поддържате връзка. В фамилията връзките ще са изпълнени с доверие, ще усещате поддръжката на околните ви. За да постигнете професионален триумф, ще би трябвало да учите, да работите доста и да търсите нови разновидности за решение на проблемите. Но вие сигурно ще се справите.

Какво да избягвате: страха пред новите инициативи.

Личен живот: чакат ви огромни промени, през лятото имате късмет да намерите втората си половинка.

Талисман на годината: позлатен часовник.

Маймуна

Години на раждане: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

Очакват ви толкоз доста приятни вести и радостни събития, че ще се извършите с положителни страсти. Това обаче не значи, че животът ви ще стане ария, отново ще би трябвало много да работите. Работохолиците ще получат мечтаната премия под тип на повдигане на заплатата или покачване. Възможно е да се сдобиете с нов член на фамилията или да решите жилищния си проблем. Въпреки заетостта си обърнете внимание на своето здраве, изключително на опорно-двигателната система. Прекарайте отпуската си не на море, а в санаториум.

Какво да избягвате: безсмислени разходи.

Личен живот: чакат ви забавни запознанства.

Талисман на годината: декорации от тюркоаз.

Петел

Години на раждане: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017.

Прасето ще ви подари с устойчивост – и тя ще ви е нужна, тъй като годината дава обещание да бъде много натоварена. Трудолюбивите Петли ще имат триумф – ще стабилизират финансовото си положение, а може и да се повдигнат в кариерата. Постоянната претовареност обаче може да стане причина за спорове в фамилията, тъй че бъдете подготвени за тествания. Бъдете сдържани, не спорете с хората, които ви обичат. За да предотвратите споровете, се постарайте да разпределите рационално времето си – тогава ще можете да разчитате на поддръжката на фамилията си.

Какво да избягвате: суетата и неразбориите в работата.

Личен живот: при съществуването на няколко обожатели е значимо да извършите верния избор.

Талисман на годината: филцова шапка.

Куче

Години на раждане: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006.

2018 година беше много сполучлива за вас, в този момент е значимо да запазите и умножите това, с което сте се сдобили. Дръжте се благожелателно с близките и сдържайте отрицателните си страсти, даже в случай че нищо не става по този начин, както бихте желали. Бъдете деликатни с колегата си, мерете си думите – в случай че обидите половинката си, тя няма да ви го елементарни. Онези, които още нямат сътрудник, ги чака нова връзка и основаване на семейство. Проявявайте благотворителност, Прасето безусловно ще оцени това. Но не си пилейте парите, правете всичко с мярка.

Какво да избягвате: огромни натоварвания в работата и в семейството.

Личен живот: може да срещнете любовта.

Талисман на годината: кожено портмоне.

Прасе

Години на раждане: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007.

Не си изпускайте шанса – годината дава обещание да бъде сполучлива за вас. Време е да се погрижите за личното си жилище. Може да не става дума за закупуване на апартамент, само че и за видоизменение на сегашния ви дом. Съвместните старания в основаването на ред и уют единствено ще укрепят връзката ви. Необвързаните ще имат добър късмет за перспективно запознанство. В работата сътрудниците ще се вслушват в думите ви, тъй като вие постоянно сте подготвени да протегнете ръка за помощ. Всички обичат и ценят такива чиновници.

Какво да избягвате: безделието.

Личен живот: допустимо е да създадете семейство.

Талисман на годината: сребърна монета. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР