Симпли ред (Simply Red) ще тръгне на турне във Великобритания

...
Симпли ред (Simply Red) ще тръгне на турне във Великобритания
Коментари Харесай

Simply Red тръгват на турне през 2020 г.

" Симпли ред " (Simply Red) ще тръгне на турне във Англия през есента идната година, с цел да разпространява идния си албум " Blue Eyed Soul ", заяви Контактюмюзик.

Изпълнителите на шлагера " Fairground " ще изнесат 11 концерта. Турнето им ще стартира с шоу на 6 октомври 2020 година в Нюкасъл и ще завърши с концерт в Борнемут на 23 октомври същата година.

Фронтменът Мик Хъкнъл съобщи, че се надява останалите членове на бандата, с които е на сцената от 2003 година, да дадат доста от себе си в тези концерти.

През 2015 година бандата издаде първия си албум от 8 години - " Big Love ". Макар че Мик 8 години не бе работил със Стив Люинсън, Кенджу Сузуки, Кевин Робинсън, Дейв Клейтън и Рони Рот, краткотрайната им разлъка означаваше, че фронтменът на бандата ще може да си сътвори по-ясна визия за звученето й.

" Албумът " Stay " на " Симпли ред " от 2007 година ме отдалечи от групата - сподели той. - Дълго се питах какво тъкмо е звученето й. Сега знам, че то е автентично. Всъщност не познавам друга тайфа, която да сплотява в едно разнообразни музикални детайли. "

" Blue Eyed Soul " ще излезе на 8 ноември.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР