Симпатизанти на кметът на Стамболийски Георги Мараджиев се събират в

...
Симпатизанти на кметът на Стамболийски Георги Мараджиев се събират в
Коментари Харесай

Протест пред сградата на община Стамболийски, жена припадна

Симпатизанти на кметът на Стамболийски Георги Мараджиев се събират в негова поддръжка пред постройката на общината в града. Това се случва, откакто тази заран той бе отведен за разпит, а няколко адреса, измежду които и фамилната му фабрика, се претърсват. Според информация на полицията, Мараджиев е проверяван след сигнал  за възможна корист със средства от европейските фондове. Претърсва се и постройката на общината.
Прочетете още
В отбрана на кмета се събират както локални поданици, по този начин и симпатизанти на ГЕРБ.  Преди минути се наложи и намесата на незабавна помощ, защото една от протестиращите припадна.

Самият Мараджиев дефинира протичащото се като предизборна акция за заплашване преди изборите.

„ Случва се това, което се случва всяка година. Вече сме привикнали,  тъй че няма никакъв проблем. Изземване на материали, само че няма такива. Поредната акция за заплашване, въпреки всичко идват избори. Не се тормозя от нищо. Оттук нататък си поемат работа проверяващите органи. С тази акция през днешния ден  се стопира  работата на 100 души. Очаквам една акция, която ще завърши като другите до момента ”, разяснява Мараджиев пред кореспондент на  TrafficNews.bg.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР