Симпатичната моделка Венета Харизанова си присвои титлата Мис Юнивърс 2013,

...
Симпатичната моделка Венета Харизанова си присвои титлата Мис Юнивърс 2013,
Коментари Харесай

Венета Харизанова си присвои титлата „Мис Юнивърс 2013“

Симпатичната моделка Венета Харизанова си присвои купата " Мис Юнивърс 2013 ", като в никакъв случай не е била нейна носителка. " Аз съм носителката на тази корона, и то публично. Не знам Венета Харизанова по кое време е станала и за какво е написала по този начин в представянето си в интернет ", показа ни най-успешната ни миска Венета Кръстева.

Потърсена с въпроса за какво написа, че е нещо, което не е, Харизанова не пожела да отговори . Самата тя през 2011 година печели националния конкурс " Мисис България ", към този момент като омъжена жена, а през 2012 година става трета на международния конкурс " Мисис Вселена 2012 " в Ростов на Дон.

Бременната Преслава шокира Инстаграм с тази СНИМКА, почитателите се чудят какво се случва с фолк фурията

В момента Харизанова се изявява повече като модел, в сравнение с като дизайнер . Тя създава и своя лична линия козметика. Споделя в едно от последните си появявания в общественото пространство, че търси помещение, с цел да открие и своя клиника по холистична медицина. Тя е била персонален помощник на Стивън Сегал, познава се и с Траволта и Де Ниро. Венета Харизанова споделя, че не е разведена, а продължава да живее в брак със своя брачен партньор - Емил, който доста обича.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР